Endelig kom dagen for Sandy og døtrene. 

Solen skinner fra en smuk, blå forårshimmel.

Flaget står i indkørslen og den røde løber er rullet ud.
Døren i entréen står åben og udenfor høres en bildør der smækker og lyden af pigestemmer, der nærmer sig. Da de når døren, bliver de stille.

De tre piger, Josefine, Anna og Mia, tager skoene af udenfor, træder ind på den røde løber. Det er alligevel ret stort, sådan at træde ind i det nye hjem for første gang… Sådan rigtigt.

De kommer forsigtigt ind i køkkenet, mens de kigger sig omkring. Vi står i det store, lyse køkken, der nærmest bare kalder på at blive taget i brug.

… Og køkkenet skal ikke vente længe, for ind af døren træder Sandy, med favnen fuld af morgenbrød.

Nu skal huset tages i brug.

… Og sikke et hus

Allerede fra første møde slog Sandy fast, at det skulle være et meget personligt hus til hende og de tre døtre. Og det er det blevet.

Det store, lyse køkken/alrum er et helt naturligt samlingspunkt i huset, og der er slet ingen tvivl om, at den store ø midt i rummet kommer til at spille en central rolle.

Der er valgt akustiklofter og ekstra lofthøjde i huset, og den ekstra højde giver en helt særlig følelse af rum i rummet.

Køkkenet kalder på fællesskab og samvær, og der går heller ikke lang tid, før der er dækket op til det første morgenmåltid i huset.

Vi indrømmer blankt, at det ikke er hver aflevering der sker med lækkert morgenbord, og som I kan se på billedet her, er Christian ret begejstret og i fuld gang med at tage billeder til os på kontoret. Han og Carsten fik lov at være de heldige i dagens anledning. Det var Christian, der solgte huset til Sandy, og Carsten der har stået for opførelsen, og derfor skal de selvfølgelig være med denne dag. Det er altid stort, når vi skal overdrage det færdige hus.

Nu skal haven gøres klar

Rundt om huset, i de små lækroge, står allerede havemøbler og krukker med blomster. Ja, faktisk havde Sandy sat de første frugttræer på grunden, inden vi overhovedet fik sat fundamentet. Der er ingen tvivl om, at haven kommer til at spille en stor rolle for familien.

Sammen med familien flytter også en mindre flok høns, der skal bo i et hønsehus i haven. “Det er hyggeligt med høns i haven, og det er lækkert at kunne få friske æg. Og når de ikke længere lægger æg, så skal vi have tarteletter og hønsekødssuppe”, griner Sandy. “Nu skal vi allerførst have haven gjort klar. Om lidt kommer min far med en traktor, og så skal vi have flyttet jord og sand på grunden, og så skal vi i gang med at lægge fliser. Ja, og der er jo også lige en garage, jeg skal have bygget.”

Fra Alterna-Hus til et Sandy Hjem.

I dag overrækker vi de resterende nøgler til Sandy og pigerne. De har haft en nøgle til huset lige siden der kom en dør i, så de har kunnet komme og gå, som de havde lyst til. Nu har hverken vi eller håndværkerne længere brug for nøglerne, så nu er vi rykket ud, og familien skal rykke ind.

Heldigvis har Sandy allerede lovet os, at vi må kigge forbi om nogle måneder, når de er kommet på plads og hun har været i gang i haven.

Vi glæder os til at se, hvordan hun gør det Alterna Hus, vi har skabt sammen, til sit helt eget Sandy-hjem.

Længere nede på siden kan du se flere billeder fra huset.

Drømmer du også om den helt perfekte bolig?

Hos Alterna Huse bygger vi årligt mellem 30 og 40 individuelle hjem i Syd- og Sønderjylland og vi vil glæde os over, at få lov til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Tag kontakt til os, og lad os få en snak om, hvad der skal til, for at skabe de helt perfekte rammer omkring det liv, du og din familie lever. Når du besøger os, kan du samtidig se vores store showroom.

Gitte og Steen

Gitte og Steen

Velkommen indenfor hos Gitte & Steen. De har bygget deres nye hus med det formål at have tid...

Plads til liv

Plads til liv

Der skal være plads til liv, fællesskab og masser af opbevaring. Det var blot nogle af Sandy's...

Huset på Als

Huset på Als

Kan man bygge et hus som ung og helt uerfaren? Ja, det kan man! I hvert fald hvis du spørger...