Sønderjysk ordentlighed gennem 40 år

Fordelene & trygheden ved at vælge Alterna Huse

Hos Alterna Huse er vores fundament støbt solidt i den sønderjyske muld, og vi værner om de værdier, som vi mener kendetegner sønderjysk ordentlighed.

Tillid

I alt hvad vi gør, ønsker vi at optræde troværdigt og respektfuldt. Det vi siger, er også det vi gør. Ellers kan vi ikke skabe den tillid, der er nødvendig for, at du stoler på os, når vi indimellem udfordrer dine ideer. 

Nærvær

Når vi bygger dit hus, vil du gennem hele forløbet have kontakt med din byggerådgiver, som hjælper dig med at forme drømme, ønsker og behov til fremtidens nye rammer. 

Godt håndværk

Som Sønderjyder sætter vi en ære i godt håndværk. Vi har vores egne erfarne håndværkere, som står inde for vores krav om høj kvalitet.

Mød holdet bag Alterna Huse

 

Allan Svane-Nielsen

Partner & byggerådgiver
Telefon: 20464834

Henrik Gram-Nielsen

Partner & tilsynsførende
Telefon: 20461802

Søren Ploug

Teknisk Chef
Telefon: 51203534

Linda Tjørnelund

Teknisk Assistent
Telefon: 51810591

Hans Jørgen Rheder

Byggeleder
Telefon: 29992480

Camilla Schuldt

Administrationsansvarlig
Telefon: 74693434

Jens Plougmann

Byggerådgiver
Telefon: 54550100

Silje Søgaard

Head of Marketing
Telefon: 51804336

Alterna Huse ved du, hvor du har

Hos Alterna Huse bygger vi dit hjem på de tre værdier: Tillid, nærvær og godt håndværk.

Derfor har vi en tryghedspakke til alle vores huse – også kampagnehusene.

Vores egne erfarne håndværkere samt en række faste lokale samarbejdsparnere vil stå for byggeriet

  • Entrepriseforsikring inkl. storm og brand
  • Lovpligtig byggeskadeforsikring der gælder i 10 år
  • Adgang til huset under hele byggeperioden
  • Første aflevering af huset 1-2 uger før endelig overtagelse
  • Strømforbrug i byggeperioden

Hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Hele teamet kender dit projekt, og du får både en personlig rådgiver og en tilsynsførende, der begge har mange års erfaring.

Se her, hvad vores kunder siger om os.

Vores fundament er solidt

Det er også din sikkerhed

Selvom vi som sønderjyder er jævnt ydmyge, stoler vi på vores egen ekspertise. Vi har haft 40 år til at udvikle og forbedre boligløsninger, så hvis vi ser en mulighed for forbedring, har vi aldrig mere travlt, end at vi kan tage os tiden til at skabe en endnu bedre løsning sammen. At bygge huse er der jo mange der kan, men at skabe et hjem, kræver lidt mere.

Vores 40 år er i sig selv en tryghed for dig. Vi har en sund og stabil økonomi, og vores mangeårige erfaring og samarbejde har givet os en kundetilfredshed, som vi er stolte af.

Hos os er vejen fra tegnebræt til byggeplads kort og effektiv. Vores håndværkerteam har desuden en række faste og troværdige samarbejdspartnere i form af lokale håndværkere, der bistår os i opførelsen af dit nye hjem.

Vi har siden starten været kendte for vores høje kvalitet. Det har gjort, at vores byggeri er blevet efterspurgt til udlejningsformål og til erhverv. Derfor står vores virksomhed i dag på et solidt fundament .

9

Alterna Huse

Alterna Huse er specialiseret i opførelsen af typehuse af meget høj håndværksmæssig kvalitet.

9

Alterna Boliger

Alterna Boliger er udlejning af lejeboliger af samme høje håndværksmæssige kvalitet, som Alterna Huse er kendt for.

9

Alterna Erhverv

Alterna Erhverv er opførelse, renovering og vedligehold af  industri- og erhvervsbyggeri, investeringsejendomme og offentligt byggeri.

Vores kunder siger

Valget faldt på Alterna Huse, fordi vi havde oplevelsen af, at de lyttede til os. De havde respekt for vores situation, og forsøgte ikke at få os til at købe mere, end vi havde råd til. Og de pressede ikke på for en underskrift, men havde tålmodighed til at vente, til vi havde sparet pengene op.

Signe & Kenneth

Augustenborg

Vi valgte Alterna til vores nye hus, men fik at vide, at hvis vi ville have det færdig på 4 måneder, så blev det ikke et Alterna Hus. Så vi flyttede ud i sommerhuset, og lod de nye købere flytte ind i det gamle hus. For vi ville have et Alterna Hus. Godt håndværk er værd at vente på.

Carla & Peter

Rødekro

Alterna Huses håndværkere er dygtige og omhyggelige med deres arbejde og har sans for detaljerne. Troldtekt var skåret stramt til væggene og linjerne følger hinanden i stuen og spisestuen. Vi føler vi har bygget huset sammen med dem, fordi vi var en del af processen.

Maja & Nicolaj

Sjølund