Sønderjysk ordentlighed gennem 40 år

Hos Alterna Huse er vores fundament støbt solidt i den sønderjyske muld, og vi værner om de værdier, som vi mener kendetegner sønderjysk ordentlighed.

Tillid

I alt hvad vi gør, ønsker vi at optræde troværdigt og respektfuldt. Det vi siger, er også det vi gør. Ellers kan vi ikke skabe den tillid, der er nødvendig for, at du stoler på os, når vi indimellem udfordrer dine ideer. 

Nærvær

Når vi bygger dit hus, vil du gennem hele forløbet have kontakt med din byggerådgiver, som hjælper dig med at forme drømme, ønsker og behov til fremtidens nye rammer. 

Godt håndværk

Som Sønderjyder sætter vi en ære i godt håndværk. Vi har vores egne erfarne håndværkere, som står inde for vores krav om høj kvalitet.

9

Alterna Huse

Alterna Huse er specialiseret i opførelsen af typehuse af meget høj håndværksmæssig kvalitet.

9

Alterna Boliger

Alterna Boliger er udlejning af lejeboliger af samme høje håndværksmæssige kvalitet, som Alterna Huse er kendt for.

9

Alterna Erhverv

Alterna Erhverv er opførelse, renovering og vedligehold af  industri- og erhvervsbyggeri, investeringsejendomme og offentligt byggeri.

Alterna Huse ved du, hvor du har

Selvom vi som sønderjyder er jævnt ydmyge, stoler vi på vores egen ekspertise. Vi har haft 40 år til at udvikle og forbedre boligløsninger, så hvis vi ser en mulighed for forbedring, har vi aldrig mere travlt, end at vi kan tage os tiden til at skabe en endnu bedre løsning sammen. 

Vores 40 år er i sig selv en tryghed for dig. Vi har en sund og stabil økonomi, og vores mangeårige erfaring og samarbejde har givet os en kundetilfredshed, som vi er stolte af. 

Nærvær er en vigtig værdi i det interne samarbejde, hvor vi i virksomheden har en helt flad struktur. Hos os kender alle dit husprojekt og vi følger det alle tæt. 

Det betyder, at vejen fra tegnebræt til byggeplads er kort og effektiv. Vores håndværkerteam har desuden en række faste og troværdige samarbejdspartnere i form af lokale håndværkere, der bistår os i opførelsen af dit nye hjem. 

At bygge huse er der jo mange der kan, men at skabe et hjem kræver lidt mere. 

Vores team

Allan Svane-Nielsen

Indehaver & byggerådgiver
Telefon: 20464834

Henrik Gram-Nielsen

Indehaver & tilsynsførende
Telefon: 20461802

Glenn Sean Mitchell

Byggerådgiver
Telefon: 20466144

Søren Ploug

Teknisk Chef
Telefon: 51203534

Kim Jensen

Bygningskontruktør
Telefon: 51804336

Linda Tjørnelund

Teknisk Assistent
Telefon: 51810591

Camilla Schuldt

Kontorassistent
Telefon: 74693434