H-Huse

Udstillingshus

Åbent Hus hver søndag fra kl 14-16

Kampagnehuse

Få mere for pengene, når du bygger nyt

Plantegninger

Find den rigtige indretning til dig

Spændende indretning og et unikt udtryk

Begrebet gårdhavehuse dækker over det, vi også kalder H-huse. Et gårdhavehus er en fantastisk løsning med mange individuelle muligheder i plantegningen, og passer godt til jer, der søger et unikt udtryk.
Den specielle H-form i huset gør, at der opstår et naturligt uderum, som er skærmet godt af. Her er mulighederne mange, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad en sådan plads kan bruges til.

H-hus Vojens - bygget af Alterna Huse
H-hus

Udvalgte plantegninger

H-hus plantegning
H-hus plantegning
H-hus plantegning

H-huset er perfekt til en lille gårdhave

H-husets vinkler er perfekt til at skabe en gårdhave med et uderum. I vil være skærmet godt af fra vinden og kan skabe en lille hyggekrog, hvor der kan kobles helt af efter en lang arbejdsdag. I og med at den lille krog nærmest er integreret som en del af huset, kan I via vinduespartierne også holde øje med, hvad der sker indenfor.

Byggeriet af et H-hus tager ofte udgangspunkt i et centralt køkken-alrum, hvorfra husets andre rum og funktioner strækker sig. Det er derfor også oplagt at dele huset op i eksempelvis en børne- og forældreafdeling, eller en separat gæsteafdeling.

Det vigtigste er, at en plantegning af H-huset imødekommer lige præcis jeres behov. Hvis I har andre behov eller ønsker, der ikke er inkluderet i den originale plantegning af H-huset, sætter vi gerne vores tegnestue i gang med at designe jeres drømmehjem. Som standard har vi planløsninger fra 166 kvm.
H-huset egner sig særlig godt til kvadratiske eller meget store grunde.

Længere nede på siden kan du se, hvordan en af vores kunder har valgt at indrette uderummet i deres gårdhavehus i Rødekro. Her er gårdhaven indrettet som en udendørs stue/lounge, der – fordi den er skærmet mod vinden – kan bruges fra det tidlige forår til hen i oktober.

Indretning af gårdhave

Vores gode kunder, Carla og Peter, har bygget et skønt H-hus i Rødekro. Her kan du se, hvordan de har valgt at indrette uderummet mellem husets vinkler.

h-hus gårdhave indretning
h-hus gårdhave indretning
h-hus gårdhave indretning