Hvad koster det at bygge nyt?

Udstillingshus

Åbent efter aftale

Kampagnehuse

Få mere for pengene, når du bygger nyt

Plantegninger

Find den rigtige indretning til dig

Hvad er prisen på et nybygget hus?

Når I først har besluttet jer for at gå i gang med projekt byg-nyt-hus, er der altid ét bestemt spørgsmål, der melder sig: Hvad koster det at bygge nyt hus? Prisen på jeres drømmehus er afgørende for jeres fremtidige økonomi. Det er derfor vigtigt, at I forholder jer til, hvad et nyt hus koster allerede fra begyndelsen.

Prisen på at bygge nyt hus, afhænger af mange forskellige faktorer. Der er nemlig mange elementer i byggeprojektet, som påvirker den endelige pris.

Det er bl.a.:

  • husets størrelse
  • valg af materialer
  • husets arkitektur/udformning
  • grundens beliggenhed og eventuelle krav til nybyggeri i kommunen
  • pris og tilslutningsafgift på grunden
  • opvarmning af huset
  • fundering

Og meget mere.

Hver enkel beslutning, I tager i byggeprojektet byg-nyt-hus, påvirker husets pris – helt fra valget af konstruktion til valget af bordplade i jeres nye køkken.

Kort sagt: Hvad det koster at bygge nyt hus, kan ikke fastlægges, før I har taget stilling til hvert enkelt element i byggeprocessen.

Når vi mødes til første samtale, sporer vi os sammen ind på, hvilke behov og ønsker I har til jeres nye typehus, eventuelt også hvad I forventer af pris.

Først når vi kender jeres ønsker til det nye hus, og ved hvor grunden ligger, kan vi estimere en pris – vi kan således også komme med realistiske nedjusteringer eksempelvis på kvadratmeter eller materialer, hvis jeres forventede pris eller jeres makspris for jeres nye typehus lå på et andet niveau.

Følg med på vores Facebook side eller på Instagram, hvor vi løbende slår nye kampagnehuse op. Her vil i kunne se priser på forskellige grundmodeller.

Funkishus

Plantegninger

Her finder du tre bud på funkishuse, med hver deres grundigt gennemtænkte planløsning.
Du finder mange flere plantegninger, når du går videre til alle plantegninger.

H-hus plantegning
H-hus plantegning
H-hus plantegning