Længehuse

Udstillingshus

Kom forbi vores nye udstillingshus.
Åbent efter aftale.

Kampagnehuse

Få mere for pengene, når du bygger nyt

Plantegninger

Find den rigtige indretning til dig

Plantegninger

Nedenfor finder du tre gedigne plantegninger, som er populære blandt vores kunder.
Vi har mange flere løsninger, hvis du går til alle plantegninger.

længehus plantegning 161 kvm
længehus 163 kvm
Vinkelhus144

Længehuse er traditionelle & en klassiker i dansk parcelhusbyggeri

Huset er let at tilpasse i både længde og bredde – og det passer selvfølgelig som hånd i handske på næsten enhver byggegrund. Huset er dog særligt egnet til smalle byggegrunde.

Den største fordel ved et længehus er den optimale udnyttelse af boligarealet. Således bærer en plantegning af et længehus særligt præg af, at kvadratmeterne ikke føltes overflødige. Der opstår ikke ret meget spildplads, hvilket især den rektangulære konstruktion kan tage æren for.

Længehus Rødekro
Længehus Rødekro
Længehus Hellevad

Længehuset er funktionelt & økonomisk.

Længehusets plantegning appellerer især til jer som familie, der både går op i økonomi og funktionalitet. Mulighederne er mange, og rent faktisk vil et rektangulært hus ofte være nemmere at indrette samt inkorporere store, åbne rum i – eksempelvis det eftertragtede køkken-alrum. Derudover er de åbne områder noget, I uden problemer kan integrere i DNA’en i et sådant byggeri. Det er ikke kun indenfor, at dette gør sig gældende. Også udeområderne er store og åbne, hvilket skaber de perfekte rammer for udendørsaktiviteter med jeres børn.

De viste huse kan bruges lige præcis som de er, tilrettes eller bruges som inspiration til jeres drømmehus. Vi har egen tegnestue, hvor vi gerne hjælper med at tilpasse husene efter ønsker og behov. Der er altså mulighed for at modellere og lege med de små detaljer i arkitekturen, hvilket kan bidrage til en mere unik plantegning af jeres længehus, end hvad der ellers havde været tilfældet.

Længehus Alterna Huse