Vores historie

Vi er en familieejet virksomhed

Da Lorens Nielsen og Andreas Lohmann i 1979 starter deres byggefirma Albyg, er det ud fra et ønske om at levere gedigent håndværk.

I begyndelsen var der fokus på om- og tilbygninger af eksisterende hjem. Albyg bliver dog hurtigt kendt for deres kvalitet, og de bliver hentet ind som underentreprenører på flere og flere hele husbyggerier.

Kunderne vil have individuelle løsninger

Lorens mente, at den rigtige måde at bygge huse på, var at sætte sig ned og lytte til kundens individuelle ønsker og behov. Målet var ikke blot at bygge et hus, man kunne flytte ind i, men at skabe et personligt hjem tilpasset livet i familien.

Fra ALBYG til Alterna Huse

Ud fra et ønske om at skabe personlige hjem af virkelig høj kvalitet, i den bedst tænkelige håndværksmæssige stand og til den rigtige pris, ændrer ALBYG navn til Alterna Huse og sætter fuld fokus på at bygge hjem til Sønderjyderne.

Virksomheden vokser stille og roligt – også på trods af Kartoffelkuren.

Generationsskifte

Lorens overtager i 2003, sammen med sønnerne Henrik og Allan, ledelsen af ALTERNA HUSE, som samtidig bliver til et aktieselskab.

Med Allan til at styre salg og administration og Henrik og Lorens til at styre byggepladserne og et solidt team af fagligt stærke håndværkere, vokser Alterna Huse fra 10 huse om året til mellem 30 og 40 huse om året.

I forbindelse med firmaets 40 års jubilæum træder Lorens tilbage som leder og overlader virksomheden til Allan og Henrik.

Lorens er selvfølgelig stadig en del af virksomheden, hvor han fortsat kommer forbi og nyder at være en del af flokken, og følge med i kundernes spændende husprojekter.

Alterna Huse i dag

Vores byggefirma står årligt bag opførelsen af 40 huse – hovedsageligt i Sønderjylland, Trekantsområdet samt Vestfyn.

Vi har et princip om at være tæt på vores kunder, og bygger derfor kun huse i en afstand af en times kørsel fra vores hovedkvarter i Rødekro.

Som byggefirma har vi et stærkt værdigrundlag, som vi altid efterlever – alt andet er ikke godt nok.

Vi gør en dyd ud af at efterleve høje kvalitetskrav, som gør, at vores huse kan holde i rigtig mange år ud i fremtiden.

Derudover er vi et byggefirma, som vægter kundens behov, krav og ønsker utroligt højt. Vi vil rigtig gerne lytte, og hvis byggeriet af dit drømmehjem kræver, at der skal ændres lidt i plantegningerne, så gør vi selvfølgelig det.
På trods af at vi lytter, er vi heller ikke blege for at bistå med vores ekspertviden.

Hvis vi vurderer, at dine ønsker ikke er det optimale, så tager vi snakken og rådgiver dig på bedste vis, således at vi finder en løsning i fællesskab. Tilliden mellem dig som kunde og os som byggefirma er essentiel i vores forretningsmodel.

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm om en ny bolig.
Kontakt os – ganske uforpligtende – hvis du har spørgsmål, eller vil høre om mulighederne for pakkeløsninger, der kan give dig endnu mere hus for pengene.

Skånevej 19, 6230 Rødekro