Udstillingshuse

Kom til Åbent Hus
Hver søndag kl. 13 – 16 – fra d. 9. januar 2022.
Byg dit hus online
Så skal der kun et møde til, for at gøre drøm til virkelighed
Personlig fremvisning
Kontakt os for bestilling
Bestil eller download katalog
Se alle muligheder for dit nye hjem
Byggegrunde
Find byggegrund i vore område

Tillid

I alt hvad vi gør, ønsker vi at optræde troværdigt og respektfuldt. Det vi siger, er også det vi gør.

Nærvær

Hos os er du ikke et nummer i rækken. Hele teamet kender dit projekt, og vi er altid lige i nærheden.

Godt håndværk

Vi har vores eget erfarne håndværkerteam der leder byggeriet i samarbejde med faste, udvalgte partnere.

Læs mere om Alterna Huse

Kom med indenfor

Længehus på 170 m2

Fladhøjparken 65, 6230 Rødekro

Åbent Hus hver søndag kl. 13-16
Starter fra 9. januar 2022

Gedigent familiehus med WOW-effekt og plads til hygge og samvær.

Fra det øjeblik du træder ind i entréen, mærker du, at det her er lækkert. For enden af gangen kan du nemlig se en flot new yorker-væg der åbner op ind til et lækkert kontorareal, og der er kig ind til den store, lækre stue, hvor du allerede på afstand kan fornemme rummeligheden.

Der er stort set ikke brugt kvadratmeter på gangareal, udover det areal, du træder ind på ved indgangsdøren. Herfra er der adgang til et lyst og rummeligt bryggers, med god plads til både vasketøj og opbevaring. Der er også adgang til 2 solide børneværelser med flot akustikgulv og et stort, lyst badeværelse med bruseniche.

Nu træder du ind i det enorme rum, der udgør et kombineret køkken/alrum og stue. Den åbne planløsning i rummet giver en stor fleksibilitet ift. brugen af rummet i hverdagen og til særlige lejligheder.

Det store og praktiske U-køkken har masser af opbevaringsplads og bevægelsesfrihed, og fra alkoven kan du nyde udsigten til haven, livets summen i huset eller måske bare en god bog eller kop kaffe.

Fra stuen er der to steder adgang til haven via en bred glasskydedør, der bryder grænsen mellem ude og inde, og på de varme dage bliver terrassen nemt til husets ekstra uderum.

Fladhøjparken i Rødekro er et særdeles attraktivt kvarter. Tæt på naturen, med stisystem til Hærvejsskolen og Fladhøjhallen. Få kilometer væk er der tilkørsel til motorvejen og fra Rødekro går der tog til hele landet og Tyskland.

Besøgende bedes bære mundbind. Vi sørger for at spritte af løbende, så du trygt kan besøge os i huset.
Ønsker du i stedet en personlig rundvisning, så tag endelig kontakt til os. 

Ring nu og book
Book fremvisning
Download plantegning

Galleri

nyt udstillingshus på vej

Tidligere udstillingshuse

Længehus på 192 m2

Aarøvænget 62, 6000 Kolding.

Stilfuldt længehus med 45 m2 carport, overdækket terrasse og en gennemtænkt planløsning.

Fra det øjeblik du træder ind i entréen, bliver du modtaget af hele huset. Til højre for entréen gemmer sig et bryggers med masser af plads, skabsvæg og husets teknik.

Men det bemærker du ikke, da viewet gennem hele huset tager opmærksomheden. Fra entréen træder du ind husets hjerte – et stort, åbent køkken/alrum med rigelig plads til gæster og samvær og rig mulighed for at åbne op ud til have og terrasse.

Fra alrummet er der adgang til et praktisk depot, et rummeligt værelse og en børneafdeling med to værelser og separat badeværelse.

I forlængelse af alrummet findes en lys stue med udgang til haven og den overdækkede terrasse. Herfra er der også adgang til soveværelset, der ligeledes har direkte udgang til den overdækkede terrasse, samt eget rummeligt badeværelse med påklædningsrum og bruseniche med 2 brusere.

Der er gulvvarme i hele huset, praktiske klinker i entre, bryggers og badeværelser og akustikgulve i husets øvrige rum.

Alterna udstillingshus
Download plantegning

Galleri

Vinkelhus på 171 m2

Skønt vinkelhus med overdækket terrasse og integreret carport.

Flot arkitekttegnet lavenergivilla med super praktisk indretning, der sørger for, at hele familien er i centrum. Der er separat børne-/ og forældreafdeling, store værelser, køkken/alrum med skrålofter, opholdsstue og selvfølgelig 2 badeværelser. Der er integreret carport med isoleret udhus samt en stor overdækket terrasse med udsigt.

Villaen er opført i kvalitetsmaterialer hele vejen igennem med 3 lags træ/alu vinduer, lækkert HTH inventar og ekstremfin troldtekt, der giver en god akustik i hele huset.

Alterna udstillingshus haderslev
Download plantegning

Galleri

Rummeligt vinkelhus på 176 m2

Skøn bolig med funktionel indretning til den større familie.

Boligen har separat børneafdeling med 3 børneværelser og badeværelse i den ene ende af huset, og i husets ’hjerte’ ligger køkkenalrummet med lækkert inventar fra HTH, depot og udgang til terrassen. I forlængelse af køkkenet ligger stuen med store vinduespartier, dejligt lysindfald og med direkte udgang til den overdækkede terrasse samt adgang til kontor, soveværelse og badeværelse.

Entreen er superpraktisk indrettet med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask gemt ind bag en skydelåge i et rum for sig selv.

Huset er opført i grå-/brunlige mursten fra Strøjer Tegl, vinduer fra Rationel og en garage på 55 m2, hvor der er direkte adgang til entreen i huset.

Alterna Udstillingshus Kolding
Download plantegning

Galleri

H-Hus på 171 kvm

Lavenergi hus med 56 kvm integreret garage

Denne flotte arkitekttegnet lavenergivilla, som tidligere fungerede som del af vores udstillingshuse i Jylland, fremstår med super praktisk indretning og store lyse rum. Man kan nyde roen i den adskilte forældreafdeling – eller holde børnefesten i den store garage, der har direkte adgang fra bryggerset.

Huset fordeler sig fra et stort køkken/alrum, og ud i opholdsstue, forældre-/børneafdeling og selvfølgelig 2 badeværelser. Fra alrummet er der udgang til dejlig terrasse med udsigt over Haderslev by.

Loading...
Download plantegning

Galleri

Vinkelhus på 179 m2

Veldisponeret og lækkert vinkelhus

Boligen er på 179 kvadratmeter, med et stort køkken/alrum med flot inventar fra HTH og kvalitetshvidevarer. I forbindelse med køkkenet er der tilgang til depotrum. Hyggelig stue med videre adgang til forældreafdeling. Fra både køkken/alrum og stue er der udgang til have og 15 kvm. overdækket terrasse.

Vi sætter en ære i ikke kun at bygge, men at skabe rammerne for et trygt hjem, der kan holde i mange år.

Loading...
Download plantegning

Galleri

Modtag guides, tips og tricks, som hjælper dig i din byggeprocess.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Bliv inspireret af et Alterna Udstillingshus

Det kan betyde rigtig meget for kommende boligejere at få lov til at se og mærke det gode håndværk på egen hånd. Derfor kan det være en god ide at besøge et udstillingshus eller tage en visuel, digital rundtur gennem et hus for at få en ide om, hvad der kan forventes.

Ligeledes er det en god måde at få en bedre fornemmelse af, hvad det er for et byggefirma I har med at gøre – særligt, hvis I ikke har stiftet bekendtskab med deres arbejde tidligere. Hos Alterna Huse er vi stolte af den kvalitet, vi yder, og derfor byder vi jer meget gerne velkommen i vores udstillingshuse.

Vi sætter en ære i at skabe de helt rigtige rammer for et trygt hjem. For at kunne holde dette løfte, bygger vi kun et udvalgt antal huse hvert år – for hjem kan man ikke masseproducere. Hjem skal opføres i samarbejde med den familie, der skal flytte ind. Derfor vil I ikke kun opleve en tæt dialog, men også et nærvær, der ikke findes andre steder.

Siden starten i 1979 har vi dygtiggjort vores håndværkere samt benyttet os af et fast team af professionelle samarbejdspartnere. De er kvalitetsbevidste. De er effektive. De ved præcis, hvad de skal, og hvad vores kunder forventer af os. Derfor kan vi med hånden på hjertet love – at her får I mere hus for pengene.

Vil I have mere hus for pengene, så kontakt os. Vi vil glæde os til en snak om jeres drømme og forventninger.

Det siger vores kunder

Se flere

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev

Nyt fra Alterna huse

Se flere