UDSTILLINGSHUSE
BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE

Tag en virtuel rundtur i vores udstillingshuse

På grund af COVID19 er vores udstillingshus lukket indtil videre, men kan besigtiges efter aftale.
I stedet kan vi byde indenfor til en virtuel rundtur i hele fire forskellige udstillingshuse.

 

Ønsker du en snak med os om mulighederne for, at dit næste hus skal være fra Alterna Huse, så tag endelig kontakt til os eller download vores katalog, hvor du kan finde endnu mere inspiration.
Kontakt Allan på tlf. 2046 4834 
eller Christian på tlf. 2913 8018

Nuværende udstillingshus i Haderslev

Loading...

Tidligere udstillingshus i Kolding

Loading...

Tidligere udstillingshus i Haderslev

Loading...

Tidligere udstillingshus i Kolding

Loading...

Vores udstillingshus i Haderslev

Vinkelhus på 171 m2

Udstillingshuset er lukket indtil videre. Personlige fremvisninger kan bestilles ved at kontakte os.

Ejsbølsvinget 22, 6100 Haderslev

Skønt vinkelhus med overdækket terrasse og integreret carport.

Flot arkitekttegnet lavenergivilla med super praktisk indretning, der sørger for, at hele familien er i centrum. Der er separat børne-/ og forældreafdeling, store værelser, køkken/alrum med skrålofter, opholdsstue og selvfølgelig 2 badeværelser. Der er integreret carport med isoleret udhus samt en stor overdækket terrasse med udsigt.

Villaen er opført i kvalitetsmaterialer hele vejen igennem med 3 lags træ/alu vinduer, lækkert HTH inventar og ekstremfin troldtekt, der giver en god akustik i hele huset.

Kom forbi og oplev det hele ved selvsyn.

Se huset hos mægler
udstillingshus til salg haderslev
Download plantegning

Galleri

Tidligere udstillingshuse i Jylland

Rummelig vinkelhus på 176 m2

Skøn bolig med funktionel indretning til den større familie.

Boligen har separat børneafdeling med 3 børneværelser og badeværelse i den ene ende af huset, og i husets ’hjerte’ ligger køkkenalrummet med lækkert inventar fra HTH, depot og udgang til terrassen. I forlængelse af køkkenet ligger stuen med store vinduespartier, dejligt lysindfald og med direkte udgang til den overdækkede terrasse samt adgang til kontor, soveværelse og badeværelse.

Entreen er superpraktisk indrettet med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask gemt ind bag en skydelåge i et rum for sig selv.

Huset er opført i grå-/brunlige mursten fra Strøjer Tegl, vinduer fra Rationel og en garage på 55 m2, hvor der er direkte adgang til entreen i huset.

Download plantegning

Galleri

171 kvm lavenergi H-hus med 56 kvm integreret garage – huset er solgt

Denne flotte arkitekttegnet lavenergivilla, som tidligere fungerede som del af vores udstillingshuse i Jylland, fremstår med super praktisk indretning og store lyse rum. Man kan nyde roen i den adskilte forældreafdeling – eller holde børnefesten i den store garage, der har direkte adgang fra bryggerset. 

Huset fordeler sig fra et stort køkken/alrum, og ud i opholdsstue, forældre-/børneafdeling og selvfølgelig 2 badeværelser. Fra alrummet er der udgang til dejlig terrasse med udsigt over Haderslev by.

Download plantegning
Loading...

Galleri

Veldisponeret og lækkert vinkelhus på 179 m2

Boligen er på 179 kvadratmeter, med et stort køkken/alrum med flot inventar fra HTH og kvalitetshvidevarer. I forbindelse med køkkenet er der tilgang til depotrum. Hyggelig stue med videre adgang til forældreafdeling. Fra både køkken/alrum og stue er der udgang til have og 15 kvm. overdækket terrasse.

Vi sætter en ære i ikke kun at bygge, men at skabe rammerne for et trygt hjem, der kan holde i mange år.

Download plantegning
Loading...

Galleri

Modtag guides, tips og tricks, som hjælper dig i din byggeprocess.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Bliv inspireret af vores udstillingshuse

Det kan betyde rigtig meget for kommende boligejere at få lov til at se og mærke det gode håndværk på egen hånd. Derfor kan det være en god ide at besøge et udstillingshus eller tage en visuel, digital rundtur gennem et hus for at få en ide om, hvad der kan forventes.

Ligeledes er det en god måde at få en bedre fornemmelse af, hvad det er for et byggefirma I har med at gøre – særligt, hvis I ikke har stiftet bekendtskab med deres arbejde tidligere. Hos Alterna Huse er vi stolte af den kvalitet, vi yder, og derfor byder vi jer meget gerne velkommen i vores udstillingshuse.

Vi sætter en ære i at skabe de helt rigtige rammer for et trygt hjem. For at kunne holde dette løfte, bygger vi kun et udvalgt antal huse hvert år – for hjem kan man ikke masseproducere. Hjem skal opføres i samarbejde med den familie, der skal flytte ind. Derfor vil I ikke kun opleve en tæt dialog, men også et nærvær, der ikke findes andre steder.

Siden starten i 1979 har vi dygtiggjort vores håndværkere samt benyttet os af et fast team af professionelle samarbejdspartnere. De er kvalitetsbevidste. De er effektive. De ved præcis, hvad de skal, og hvad vores kunder forventer af os. Derfor kan vi med hånden på hjertet love – at her får I mere hus for pengene.

Vil I have mere hus for pengene, så kontakt os. Vi vil glæde os til en snak om jeres drømme og forventninger.

Følg hjertet og skab de perfekte rammer for familien sammen med Alterna Huse

BOOK ET UFORPLIGTENDE MØDE
Tilmeld nyhedsbrev