Knækhuse

Udstillingshus

Kom forbi vores nye udstillingshus.
Åbent efter aftale.

Kampagnehuse

Få mere for pengene, når du bygger nyt

Plantegninger

Find den rigtige indretning til dig

Plantegninger

Her finder du en tre solide bud på gode planløsninger, for dig der ønsker et knækhus.
Vi har mange flere plantegninger, når du går videre til alle plantegninger.

Vinkelhus144
Vinkelhus144
Vinkelhus144

Et knækhus giver mulighed for spændende indretning

Hvor nogle familier ønsker det helt traditionelle og vinkelrette, er der andre, som i højere grad finder det ’skæve’ og det anderledes tiltalende. Hvis I kan placere jer i sidstnævnte kategori, kan et knækhus være lige præcis det, som I leder efter! Den 45 graders vinkling, som kendetegner knækhuset, åbner nemlig op for en masse muligheder.

I indretningen skal der tages højde for de stumme og spidse vinkler, som danner små hyggelige kroge i huset. Lige præcis sådanne detaljer er med til at danne et helhedsindtryk, som er utroligt personligt og unikt. Løsningen kan virke appellerende, hvis I ønsker at skille jer ud med jeres valg af hus, og hvis I ønsker at folk skal tænke ’wow’, så snart de sætter foden indenfor i jeres hjem.

Knækhus - Alterna Huse

Velegnet til de “besværlige” byggegrunde

Et knækhus er løsningen, der særligt egner sig til grunde, hvor der eksempelvis ikke er plads til et H-hus eller et vinkelhus. Det er altså også et hus, som tilgodeser de mere ’besværlige’ byggegrunde. I kan vælge mellem et eller to knæk, og begge løsninger giver et særligt udtryk. Afhængig af om I ønsker et eller to, opstår der nye muligheder i forhold til indretning og detaljer, som I kan få masser af inspiration til ved at tage en rundtur i vores plantegninger.

Som standard tilbyder vi plantegninger for knækhuse, der starter fra 152 kvm. Men vi er selvfølgelig opmærksomme på, at der kan være ønsker eller behov, som rækker udover en standardløsning.

Derfor er vi ikke bange for at sætte vores tegnestue på arbejde, så I føler jer helt tryg ved den valgte plantegning af jeres knækhus. Det, der er vigtigst, er, at I går hjem med følelsen af, at I er ét skridt tættere på jeres drømmehjem!