Vinkelhuse

Udstillingshus

Åbent efter aftale

Kampagnehuse

Få mere for pengene, når du bygger nyt

Plantegninger

Find den rigtige indretning til dig

Plantegninger

Her finder du tre gedigne planløsninger, som er populære ved vores kunder.
Vi har mange flere plantegninger, hvis du går til alle plantegninger

Vinkelhus144
Vinkelhus144
Vinkelhus144

Til jer, der vil hygge på terrassen med familien 

Vinkelhuset er ideelt for familien, der sætter pris på at hygge udendørs og som nyder sommerens lune aftener på terrassen med grill og drinks. Med vinkelhuset får I de perfekte vilkår til at nyde udelivet. Huset kan vinkles, så I både har sol på morgen- og aftenterrassen, og størrelsen kan også tilpasses efter jeres behov.

En af de helt store fordele ved et vinkelhus er, at der altid er en lille krog, hvor der er læ for vinden, og hvor solen kan nydes. På den måde skaber et vinkelhus også associationer til sommerhuslivet, hvor grænsen mellem ude og inde viskes væk, og hvor dørene ofte står på vid gab.

 

Alterna Huse - Vinkelhus
Vinkelhus - Kolding - Alterna Huse
Vinkelhus

Kombinér hverdagsliv og udeliv

Ønsker I at kombinere udeliv og hverdagsliv, så skal I tænke over plantegningen af vinkelhuset. En måde at kombinere de to områder er ved at have udgang til vinkel-terrassen fra både køkken og stue. På den måde bliver terrassen hjemmets naturlige centrum, hvilket skaber en dejlig luftig og åben stemning.

Kombineres dette med en plantegning af vinkelhuset, hvori der integreres store vinduespartier i både køkken og stue, vil grobunden for en sand sydlandsk stemning virkelig være sat.

Inde i selve huset lægger plantegningen for vinkelhuset op til, at køkken-alrummet bliver husets kerne. Rummet er som udgangspunkt placeret centralt, og har også den funktion, at det deler huset op på en naturlig måde. I vinkelhuset vil der derfor være god mulighed for at have separat forældre- og børneafdeling, eller have en separat gæsteafdeling.

Vinkelhuset er lettest at placere på en kvadratisk grund.

Som standard har vi plantegninger af vinkelhuse fra 144 kvm. Hvis I har andre ønsker eller behov, sætter vi gerne vores tegnestue i gang med at designe netop jeres drømmehus.

Vinkelhus med uderum