Kampagnehuse

Få mere hus for pengene.
Vælg et kampagnehus.

Udstillingshus

Åbent Hus hver søndag fra kl 14-16

Kampagnehuse

Få mere for pengene, når du bygger nyt

Plantegninger

Find den rigtige indretning til dig

Længehus 130 KVM

Pris: 1.845.000,- kr

(Prisen gælder til d. 30/9 ’23)

Denne planløsning er gennemtænkt så alle 130 kvadratmeter føles rummelige.

Du træder ind i husets kombinerede entré og gang. Herfra er der adgang til aflukket bryggers, to værelser og badeværelse.

Huset deles på midten af et rummeligt køkken/alrum med god skabsplads og et depot gemt bag en skabslåge.

Husets modsatte ende rummer en hyggelig stue med adgang til en særskilt forældreafdeling med soveværelse og badeværelse med en dejlig stor bruseniche.

Vinkelhus 153 + 49 KVM

Pris: 2.229.000,- kr

(Prisen gælder til d. 30/9 ’23)

Reelt og praktisk indrettet vinkelbolig på 153 gennemtænkte kvadratmeter. Placeringen af rummene udnytter pladsen maksimalt, og der er endda blevet plads til et stort walk-in og lige knap 3 kvm depot.

Et dejligt stort køkken / alrum fungerer som centralt samlingspunkt i huset, og giver adgang til husets stue, der ligger i en vinkel på huset.

Vinklen danner et dejligt læ-område, der lægger op til at skabe et indbydende uderum.

 

Længehus 168 + 49 KVM

Pris: 2.379.000,- kr

(Prisen gælder til d. 30/9 ’23)

En gedigen villa med en grundig gennemtænkt planløsning, hvor spildplads er fjernet til fordel for hele 9,4 kvm praktisk opbevaringsplads, der gemmer sig bag låger i huset.

Huset er adskilt i to afdelinger af det lyse køkken/alrum, hvorfra der er udgang til en stor fliseterrasse.

I husets ene ende findes en fin stue med udgang til overdækket terrasse. Herfra er der adgang til soveværelset med eget badeværelse og hele 4,7 kvm walk-in gemt bag en flot new-yorker-dør.

I modsatte ende findes – ud over to gode værelser og et kontor også en velovervejet løsning hvor entré og bryggers er adskilt.

I entréen er der både en indbygget garderobeniche, og bag en låge gemmer sig knap 2 kvm depot, perfekt til opbevaring af overtøj, fodtøj, sportstasker og cykelhjelme.

Fra entréen er der også adgang til et stort aflukket bryggers med masser af skabsplads. Her gemmer al husets teknik sig bag praktiske skydelåger, og bryggerset er stort nok til, at der kan tørres tøj.

 

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm om en ny bolig.
Kontakt os – ganske uforpligtende – hvis du har spørgsmål, eller vil høre om mulighederne for pakkeløsninger, der kan give dig endnu mere hus for pengene.