BYGGEGRUNDE TIL SALG

BYGGEGRUNDE TIL SALG

I har fundet drømmehuset, men mangler den perfekte grund til jeres hjem – eller omvendt. Det kan være en stor udfordring at finde grunde til salg, da der er mange ting at tage hensyn til, og nogle gange må der indgås kompromiser, for at drømmehuset kan blive en realitet.

Det er ikke svært at finde byggegrunde, men det kan være svært at finde byggegrunde, som lige præcis har den beliggenhed, I havde udset jer. Derudover kan der selvfølgelig opstå økonomiske udfordringer.

I har måske nøje udvalgt en bestemt grund, der er til salg, men må erfare, at området simpelthen er for dyrt. I en sådan situation må man gå på kompromis med enten hus eller med beliggenhed.

Der er yderligere ting at overveje, når I har fundet grunden. Det oplagte er naturligvis transport til og fra skole, børnehave og arbejde. Tag os derfor gerne med på råd, så I får det totale overblik og de rigtige forudsætninger at gå videre med.

Vi vil gerne prøve at hjælpe jer lidt på vej, og på denne side give jer indsigt i og en smule overblik over nogle af de byggegrunde, der er til salg enten lige nu, eller måske snart bliver det.

Har I flere områder i tankerne, i forhold til hvor jeres drømmehjem kunne være placeret, er der desuden mulighed for at sammenligne grunde til salg i ti kommuner. Listen over kommuner, som vi har inkluderet ses nedenfor.

Klik på linket og kom til de enkelte informationssider der er interessante for jer.

Står I og mangler en byggegrund? Så kan vi hjælpe jer

For at være så uvildige rådgivere som muligt, så er det et bevidst valg, at vi ikke ejer en masse byggegrunde. Det giver os frihed til at hjælpe jer til den grund, der passer dig og din familie bedst.

Her på siden linker vi til nye byggegrunde fra kommunerne i Syddanmark. Og vi opdaterer den løbende. Så hold et godt øje med siden her.

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins