Byg nyt hus

Udstillingshus

Åbent efter aftale

Kampagnehuse

Få mere for pengene, når du bygger nyt

Plantegninger

Find den rigtige indretning til dig

Byg nyt hus med Alterna Huse

Byg dit drømmehus med Alterna Huse

Ønsker du at realisere din drøm om et nyt hus? Vi er din pålidelige partner til at omsætte dine boligdrømme til virkelighed. Med vores dedikation til kvalitet, bygger vi ikke blot huse, men hjem.

Skræddersyede løsninger

Ved Alterna Huse forstår vi, at hvert hjem er unikt. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer præcis til din livsstil og præferencer. Vi har en masse plantegninger du kan kigge nærmere på her. Fandt du ikke hvad du søgte? Kontakt os her og lad os hjælpe dig.

Kvalitet i hver detalje

Når du vælger Alterna Huse til at bygge dit nye hus, kan du være sikker på kvaliteten i hver eneste detalje. Vi har vores eget team af dygtige håndværkere, som står inde for vores høje kvalitetskrav. På kortet her, vil du kunne se hvor i landet vi bygger.

 

Bæredygtige og energieffektive løsninger

Vi hos Alterna Huse er også forpligtet til at skabe bæredygtige huse, der reducerer miljømæssig påvirkning og energiforbrug. Med vores fokus på energieffektive løsninger kan vi ikke kun skabe et hjem, der er godt for miljøet, men også for din pengepung på lang sigt.

Professionel rådgivning og support

Fra start til slut vil du have en fast byggeleder, som rådgiver dig gennem hele byggeprocessen. Vi stræber efter at gøre oplevelsen så problemfri som muligt, så du kan nyde glæden ved at se dit nye hjem tage form uden stress eller bekymringer.

Kontakt os i dag

Lad os bygge dit drømmehjem. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak – vi glæder os til at høre fra dig. Du kan finde vores telefon nr. og email her.

Funkishus

Plantegninger

Her finder du tre bud på funkishuse, med hver deres grundigt gennemtænkte planløsning.
Du finder mange flere plantegninger, når du går videre til alle plantegninger.

H-hus plantegning
H-hus plantegning
H-hus plantegning