Udstillingshuse

Åbent Hus
Åbent Hus Søndag 14-16
Personlig fremvisning
Kontakt os for bestilling
Bestil eller download katalog
Se alle muligheder for dit nye hjem
Virtuelle rundvisninger
Besøg tidligere udstillingshuse
Byggegrunde
Find byggegrund i vores område

Udstillingshuse til salg

Poul La Cours Vej 56, 6600 Vejen

Kontakt os for yderligere detaljer
Telefon: 74 69 34 34
Mail: Info@alterna-huse.dk

Huset sælges gennem EDC Vejen

Intet er overladt til detaljen i denne store og gennemtænkte arkitekttegnede livsnyderbolig.

Husets planløsning er lavet, så der skabes en stor, lukket gårdhave, der fungerer som et helt naturlig uderum i boligen. Gårdhaven vender mod vest og tagkonstruktionen er laves således, at der åbnes op for det størst mulige lysindfald hele dagen.

Allerede når du træder ind i husets entre fornemmer du med det samme, at der er tænkt på alle detaljerne.

Kom ind og oplev huset og mød os. Vi glæder os til at høre om dine boligdrømme.

download plantegning
Se hos EDC Vejen

Galleri

Udstillingshus til salg i Sønderjylland

Alterna-Huse bygger hjem af høj kvalitet i Sydjylland. Vores udstillingshuse indeholder de nyeste boligtrends, som vi ønsker at vise frem for vores kunder. 

Når ét udstillingshus står færdigt, slår vi døren op til Åbent Hus. Samtidig går vi i gang med at bygge de næste udstillingshus. Når dette står færdigt, bliver det “gamle” udstillingshus solgt.

Det betyder, at vi sætter et indflytningsklart udstillingshus til salg én til to gange om året. Det er din mulighed for at købe et helt nyt hus, uden at skulle vente gennem byggeprocessen. Samtidig får du et hus, der afspejler de nyeste trends og tendenser.

Gennem de senere år har vi haft udstillingshuse til salg i Kolding, Haderslev, Vejen og Rødekro. Dem kan du se nedenfor.

Tidligere udstillingshuse

Længehus på 192 m2

Fladhøjparken, 6230 Rødekro

Særdeles velindrettet længehus med praktisk udnyttede kvadratmeter.

Fra husets entré er der adgang til rummeligt bryggers, to solide børneværelser og en stort badeværelse. Her skal særligt fremhæves det ekstra rum, der er aflukket med en flot new yorker væg med skydedør.

Fra gangen er der adgang til køkken alrum i åben forlængelse med stuen, hvilket giver et enormt rum, med mange muligheder for fleksible indretningsløsninger.

Det store U-køkken har masser af skabsplads og der er plads til at hele familien kan bidrage til madlavningen. Ellers kan man sætte sig i den hyggelig alkove, der har udsigt ud til haven.

Længehus på 192 m2

Aarøvænget 62, 6000 Kolding.

Stilfuldt længehus med 45 m2 carport, overdækket terrasse og en gennemtænkt planløsning.

Fra det øjeblik du træder ind i entréen, bliver du modtaget af hele huset. Til højre for entréen gemmer sig et bryggers med masser af plads, skabsvæg og husets teknik.

Men det bemærker du ikke, da viewet gennem hele huset tager opmærksomheden. Fra entréen træder du ind husets hjerte – et stort, åbent køkken/alrum med rigelig plads til gæster og samvær og rig mulighed for at åbne op ud til have og terrasse.

Fra alrummet er der adgang til et praktisk depot, et rummeligt værelse og en børneafdeling med to værelser og separat badeværelse.

I forlængelse af alrummet findes en lys stue med udgang til haven og den overdækkede terrasse. Herfra er der også adgang til soveværelset, der ligeledes har direkte udgang til den overdækkede terrasse, samt eget rummeligt badeværelse med påklædningsrum og bruseniche med 2 brusere.

Der er gulvvarme i hele huset, praktiske klinker i entre, bryggers og badeværelser og akustikgulve i husets øvrige rum.

Alterna udstillingshus
Download plantegning

Galleri

Vinkelhus på 171 m2

Skønt vinkelhus med overdækket terrasse og integreret carport.

Flot arkitekttegnet lavenergivilla med super praktisk indretning, der sørger for, at hele familien er i centrum. Der er separat børne-/ og forældreafdeling, store værelser, køkken/alrum med skrålofter, opholdsstue og selvfølgelig 2 badeværelser. Der er integreret carport med isoleret udhus samt en stor overdækket terrasse med udsigt.

Villaen er opført i kvalitetsmaterialer hele vejen igennem med 3 lags træ/alu vinduer, lækkert HTH inventar og ekstremfin troldtekt, der giver en god akustik i hele huset.

Alterna udstillingshus haderslev
Download plantegning

Galleri

Modtag guides, tips og tricks, som hjælper dig i din byggeprocess.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Det siger vores kunder

Se flere

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev

Nyt fra Alterna huse

Se flere