TYPEHUSE I JYLLAND

Og fordelene ved at vælge det.

Typehuse – Når drømmen bliver til virkelighed

Hvis I har brugt tid på at læse, researche, kigge, eller måske endda er gået i gang med et konkret byggeprojekt, så er der god chance for, at I er faldet over ordet ’typehuse’. Men hvad ligger der egentlig i den betegnelse? Typehuse er per definition huse, som er bygget ud fra en tegning, der er anvendt mere end én gang før.

For mange kan der opstå en bekymring i, at det endelige resultat ved typehuse muligvis ikke vil være unikt nok. Det bunder potentielt i, at typehuse til tider opfattes som modsætninger til arkitekttegnede huse, hvor planløsningen tegnes fra bunden.

Den bekymring vil vi gerne fjerne. Der er utallige måder, man kan gøre typehuse både unikke og personlige, og det behøver på ingen måde at føles standardiseret. Materialevalg eller ændring i planløsning er eksempler på metoder, som kan få jeres hjem til at træde mere i karakter.

Er I på udkig efter at bygge et nyt typehus i Jylland, så står vi klar til at rådgive jer. Vores byggeri af typehuse startede i Sønderjylland, men efter 40 år i branchen dækker vi i dag et langt større område. Vi bygger årligt et sted mellem 30 og 40 typehuse, som primært er placeret i trekantsområdet, Sydjylland og Vestfyn.

Hvilke typehuse tilbyder vi?

Er I i tvivl, om et typehus er noget for jer som familie? Vi kan med sikkerhed sige, at det ikke er svært at finde fordele ved typehuse som byggerivalg. I og med at der netop er tale om tegninger, som er blevet anvendt tidligere, er huset både gennemtestet og tidstestet. Materialerne er brugt før, og håndværkerne ved derfor lige præcist, hvad de har med at gøre. Valget er derfor også mere sikkert end arkitektudgaven. Der er færre uventede overraskelser, hvilket kan skabe ro i sindet. I vil være mere sikre på, hvad I får, så er I bange for at blive skuffet og vil gerne have kontrol over processen, er typehuset et oplagt valg.

Derudover vil løsningen næsten altid være et økonomisk bedre valg, hvor I får mere hus for pengene. Det kan være en faktor, der betyder utroligt meget, hvis I for eksempel er førstegangskøber og gerne vil have mest muligt værdi for jeres opsparing.

Vores sortiment af typehuse dækker over flere forskellige muligheder, så der er rig mulighed for at finde en løsning, som imødekommer jeres individuelle ønsker og behov. Vi tilbyder længehuse, vinkelhuse, H-huse, knækhuse og funkishuse, og hver type har sine egne karakteristika og fordele.

Vi vil meget gerne hjælpe, hvis I allerede nu går med tankerne om at bygge et typehus i Jylland. Det er i hvert fald ikke rådgivningen, der skal stå i vejen for, at I kommer i gang med at bygge jeres drømmehus – den står vores højtkvalificerede medarbejdere klar med. Det kan være, at I er i tvivl om hvilket hus, der passer til den grund, I har kigget på. Det kan også være, at I blot er på udkig efter inspiration til jeres fremtidige hjem.

Længehus

Længehuset er en smuk, simpel og praktisk konstruktion, der er let at indrette.

Se mere her

Vinkelhus

Vinkelhuset kan tilpasses stort set alle byggegrunde og giver læ og lysindfald.

Se mere her

H-hus

H-huset giver spændende indretningsmuligheder med centralt familierum.

Se mere her

Knækhus

Knækhuset er for dig, der gerne vil have et utraditionelt hus med skæve vinkler.

Se mere her

Se plantegninger over vores typehuse

Det siger vores kunder

Se mere

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev