Tre familieforøgelser førte til fem huse over 20 år med Alterna Huse

Da Helle og Knud Erik i 1994 fandt ud af, at de ventede deres første barn, var de enige om, at der skulle et større hus til. Som så mange andre startede de med at undersøge boligmarkedet i Sønderjylland for huse, som ville passe til deres ønsker og behov om flere værelser. Efter lang tids søgen uden held besluttede de at undersøge muligheden for at bygge deres eget:

– “Vi fandt ud af, at det var sådan set lige så “billigt”, men vi kunne jo så også samtidig få det, som vi ville havde det”.

Det førte til flere møder med forskellige byggefirmaer. Dog følte de, at Alterna Huse skilte sig ud fra de andre byggefirmaer:

– “De havde et rigtig godt ry, var utrolig imødekommende, samtidig var begge ejere Lorens Nielsen og Andreas Lohmann også selv ude på byggepladsen for at arbejde”.

Samarbejdet ledte til Helle og Knud Eriks første nybyggeri, som var et vinkelhus på 131m2 i Nybøl.

Hus nummer 2

Da Helle i 1996 fandt af, at hun var gravid med parrets andet barn besluttede de, at deres nuværende hus var for lille. Med tilfredsheden fra deres første byggeri i rygsækken vendte parret tilbage til Alterna Huse for at diskutere et nyt byggeprojekt.

Det førte hurtigt til et nyt vinkelhus på 148m2 i Sottrup.

Hus nummer 3

Ikke lang tid efter søgte Helle og Knud Erik igen efter et større boligareal, da parret ventede deres tredje barn. Her var de dog ikke i tvivl om, hvordan de skulle finde et større hus – de skulle bygge et med Alterna Huse.

– “Vi vidste jo, at kvaliteten og servicen var i særklasse”.

Da kalenderen ramte maj, 1999 stod Helle og Knud Erik med deres nye vinkelhus på hele 162m2 i Sottrup.

Hus nummer fire

Som årene gik følte Helle og Knud Erik, at der skulle ske noget nyt. Året blev 2006, da flere grunde blev sat til salg lidt uden for byen. Efter lidt tid blev nummer tre hus sat til salg, hvorefter Knud Erik straks begyndte at tegne et hus. Men denne gang skulle det altså være et knækhus.

Ligesom før indsamlede de tilbud fra tre forskellige byggefirmaer, hvor Alterna Huse selvfølgelig også fik chancen. Trods gode tilbud fra de andre, blev Helle og Knud Erik enige om, at Alterna Huses fantastiske arbejde med deres forrige huse ikke var til at komme uden om:

– “Alterna huse havde den ekstra finish, som vi søgte”.

November, 2007 flyttede parret ind i deres fjerde hus i Sottrup.

Hus nummer fem

Efter syv år i knækhuset i Sottrup, kriplede det igen i Helle og Knud Eriks fingre efter forandring. De vidste, at deres næste hjem skulle have en udsigt, hvorfor de faldt for en grund i Fynshav, som de købte samme år.

Denne gang besluttede Helle og Knud Erik, at de ikke behøvede tilbud fra andre byggefirmaer:

– “Byggeri handler om tryghed, tillid og kvalitet. Det skulle være Alterna Huse, der skulle bygge dette hus. ”

Denne gang gik Helle og Knud Erik med et H-hus på 164m2.

Huset blev overdraget d. 1. maj, 2015, hvor ejerne af Alterna Huse Henrik og Allan mødte op på dagen for at ønske tillykke. For Helle og Knud Erik var dette det sidste hus, og de mente bestemt, at den næste generation måtte stå for de næste par huse 🙂

Du kan høre meget mere om Helle og Knud Eriks rejse med Alterna Huse her.

Seneste indlæg

Kategorier

Se kampagnetilbud