TA’ TESTEN: Er et nybygget hus noget for dig?

Allan Svane Nielsen - Alterna Huse

Er du i tvivl, om du skal bygge dit eget hus, eller om du skal købe et ældre hus og renovere det?

Det kan vi godt forstå. Det kan være et svært valg.

Men…

Du behøver ikke længere at være i tvivl: Vi har lavet en test til dig, som kan hjælpe dig med at finde svaret.

Ta’ testen og find ud af, om et nybygget hus er noget for dig.

Test dig selv - nybygget hus

Test dig selv

Testen er meget simpel. Du skal bare svare ja eller nej til følgende 5 spørgsmål – så får du dit resultat længere nede i blogindlægget.

1. Husene på markedet opfylder ikke dine behov

Måske har de huse, du har kigget på, ikke nok børneværelser – eller måske ønsker du et etplanshus, men størstedelen af husene på markedet er i flere plan.

SVAR: Ja eller nej.

2. Du vil gerne bo lidt uden for byen

Du vil gerne væk fra centrum. Du kan godt lide den ro, der er, når man bor lidt uden for byen.

SVAR: Ja eller nej.

3. Du vil gerne flytte ind i et hus, som er lige til at flytte ind i

Måske har du meget travlt – og har derfor hverken tid eller lyst til at arbejde selv på huset. Det kan f.eks. være renovering eller løbende vedligeholdelse. Du ønsker bare et hus, som er lige til at flytte ind i.

SVAR: Ja eller nej.

4. Du vil gerne have et godt og sundt indeklima

Det er vigtigt for dig at have et sundt indeklima. Du ved, at indeklimaet har en stor betydning for din families sundhed. Det kan være, at du i forvejen er udfordret af hovedpine, koncentrationsbesvær, allergi eller træthed. Og derfor har du brug for et hus med bedre og sundere indeklima.

SVAR: Ja eller nej.

5. Du vil gerne spare på energien

Du ønsker ikke at betale mere end nødvendigt for energiforbruget.

SVAR: Ja eller nej.

Sandhedens time

Sandhedens time

Har du svaret ja til to af de 5 spørgsmål, så skal du overveje at bygge nyt. Her er 5 stærke argumenter for, hvorfor det giver god mening at bygge.

1. Du kan få huset, du drømmer om

Når du bygger nyt, bestemmer du selv husets arkitektur og udformning. Vi skræddersyr plantegningen til dine ønsker og behov. Har du brug for flere børneværelser, et viktualierum eller måske vil du bare gerne have et funktionelt hus, hvor alt pladsen bliver udnyttet?

2. Mere tryghed til din familie

Mange byggegrunde ligger lidt uden for bymidten. Den største fordel ved at bo lidt uden for byen er roen omkring dig. Der er ikke den samme larm og støj, som man mærker, når man bor i centrum. Og sikkerheden i trafikken er ikke på samme måde en bekymring, når ungerne skal lege med en fra naboområdet. Det giver mere tryghed at bo lidt uden for byen.

3. Du kan læne dig tilbage, mens vi ordner alt arbejdet

Når kontrakten er underskrevet, og vi går i gang med byggeriet, skal du ikke bekymre dig om noget som helst. Du kan bare glæde dig til, at du i løbet af ca. 6 måneder får dit helt eget hus, som du har været med til at designe.

Hvis du ønsker at følge med i byggeriet, er du selvfølgelig altid velkommen. Du får fra starten en nøgle af os, så du til enhver tid kan besøge dit kommende hjem.

4. Nybyggede huse har et bedre og sundere indeklima

Vi bruger moderne byggemetoder- og materialer, som bidrager til et bedre og sundere indeklima.  Vore huse er derfor udstyret med ventilationsanlæg, som sikrer et naturligt luftskifte og desuden er vores huse godt isolerede.

5. Du sparer på varmeregningen

Vi bygger huse efter det gældende bygningsreglement BR2020.  Det betyder, at nybyggede huse udleder så lidt CO2 som muligt, og de er miljø- og energivenlige. Vores huse er mere tætte og isolerede, og derfor kan du med stor sandsynlighed spare et par tusind kroner om året på energiregningen ift. et hus, du overtager og renoverer.

Seneste indlæg

Kategorier