Sønderjyske værdier

Hjem/Sønderjyske værdier
Sønderjysk ordentlighed i 40 år

Tillid, nærvær og godt håndværk

Hos Alterna Huse er vores fundament støbt solidt i den sønderjyske muld, og vi værner om de værdier, som vi mener kendetegner sønderjysk ordentlighed.

Tillid

I alt hvad vi gør, ønsker vi at optræde troværdigt og respektfuldt. Det vi siger, er også det vi gør. Ellers kan vi ikke skabe den tillid, der er nødvendig for, at I stoler på os, når vi indimellem udfordrer jeres ideer.

Selvom vi som sønderjyder er jævnt ydmyge, stoler vi også på vores egen ekspertise. Vi har haft 40 år til at udvikle og forbedre boligløsninger, så hvis vi ser en mulighed for forbedring, har vi aldrig mere travlt, end at vi kan tage os tiden til at skabe en endnu bedre løsning sammen.

Vores 40 år er i sig selv en tryghed for dig. Vi har en sund og stabil økonomi, og vores mangeårige erfaring og samarbejde har givet os en kundetilfredshed, som vi er stolte af.

Nærvær

Når vi bygger dit hus, vil du gennem hele forløbet have kontakt med din byggerådgiver, som hjælper dig med at forme drømme, ønsker og behov til fremtidens nye rammer.

Nærvær er også en værdi i det interne samarbejde, hvor vi i virksomheden har en helt flad struktur. Hos os kender alle dit husprojekt og vi følger det alle tæt.

Godt håndværk

Som Sønderjyder sætter vi en ære i godt håndværk. Vi har vores egne erfarne håndværkere, som står inde for vores krav om høj kvalitet. Det betyder, at vejen fra tegnebræt til byggeplads er kort og effektiv. Vores håndværkerteam har desuden en række faste og troværdige samarbejdspartnere i form af lokale håndværkere, der bistår os i opførelsen af dit nye hjem.

At bygge huse er der jo mange der kan, men at skabe et hjem kræver lidt mere.

Alterna 40 års logo

Se vores udstillinghuse

Læs mere

Se vores kampagnehuse

Læs mere

Modtag guides, tips og tricks, som hjælper dig i din byggeprocess.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Det siger vores kunder

Se flere

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev

Nyt fra Alterna Huse

Se flere