Plads til liv, fællesskab og masser af opbevaring

Sprossevinduerne giver personlighed

Måske husker du fra vores tidligere artikler fra Sandy’s hus, at hun og Christian – vores byggerådgiver – ikke var helt enige om valget af vinduer. Hvor Christians argument var, at de var upraktiske at pudse, holdt Sandy fast i sit ønske om, at personligheden var vigtigere.

Og helt ærligt: De sprossevinduer gør altså noget godt for rummet.

De øvrige artikler fra huset finder du her:

1. Et hus bygget på ønsket om et godt liv
2. Det skal være et rigtigt Sandy-hus
3. Fra typehus til personligt hjem

(Artiklen fortsætter under billedet)

Køkkenet er husets hjerte

Midt i huset ligger husets køkken/alrum. “Alle veje fører til Rom”, siger man, men i Sandy’s hus fører alle veje til alrummet. Det bliver helt naturligt et samlingspunkt for Sandy og hendes tre døtre. Den store ø i køkkenet har ikke bare god plads til madlavningen, men også to siddepladser med stik til computeren, hvor pigerne kan sidde med morgenmaden eller lektierne

Køkkenløsningen er som skabt til sprossevinduerne, og understreger den varme og personlige stil, der er valgt hele vejen gennem huset. I det tomme rum kan det være svært at forestille sig, hvordan løsningen kommer til at se ud, når det er færdigt, men hvis du, kære læser, kan ”nøjes” med en tegning, så kan du danne dig et indtryk her:

(artiklen fortsætter under billedet)

Stue med smukkeste lysindfald

Husets stue ligger i en sydvendt vinkel på huset. Herfra er der direkte adgang til husets uderum. I de to ”kroge” der dannes på hver side af stuen skal der nemlig laves en stor terrasse hele vejen rundt om stuen. Der er udgang fra stuen på alle tre sider: Øst mod terrassens ”morgen-krog”, syd mod den store have og vest mod terrassens ”eftermiddags-krog”, hvortil der også er adgang fra køkkenet.

Læg mærke til hvordan stuen nærmest kalder på én, fordi solen får hele rummet til at lyse op.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Børnenes domæne

På husets vestside ligger de tre døtres egen afdeling. 3 store børneværelser, et mindre badeværelse og et stort multirum, som har udgang til husets syd-østvendte terrasse.

Afdelingen kan lukkes af med en dobbelt fransk dør ind til køkken alrum, så pigerne kan have deres eget domæne.

Alle tre værelser har eget walk-in closet. Ikke så stort som dét i soveværelset, men med plads til, at der kan være hylder og bøjleophæng hele vejen rundt. Her er der både plads til tøj og masser af opbevaring.

Lige nu bruger vores håndværkere det store multirum i børneafdelingen til opbevaring af de store akustikplader til loftet, men når Sandy og hendes tre døtre flytter ind, bliver dette pigernes domæne.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Drømmer du også om den helt perfekte bolig?

Hos Alterna Huse bygger vi årligt mellem 30 og 40 individuelle hjem i Syd- og Sønderjylland og vi vil glæde os over, at få lov til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme.

Tag kontakt til os, og lad os få en snak om, hvad der skal til, for at skabe de helt perfekte rammer omkring det liv, du og din familie lever. Når du besøger os, kan du samtidig se vores store showroom.

Hvis du ikke allerede har downloadet vores katalog eller set vores 6 kampagnehuse, hvor du får ekstra meget hus for dine penge, så tag et kig først. Så sætter vi kaffen over og vil glæde os til at mødes til en snak.

Seneste indlæg

Kategorier