Hvad koster det at bygge hus?

Når du skal bygge hus, er der altid ét bestemt spørgsmål, der melder sig: Hvad koster det?
Prisen på dit drømmehus er afgørende for din fremtidige økonomi. Det er derfor vigtigt, at du forholder dig til prisen på dit byggeprojekt allerede fra begyndelsen.

Hvad koster dit drømmehus?

Prisen på dit drømmehus afhænger af mange forskellige faktorer. Der er nemlig mange elementer i byggeprojektet, som påvirker den endelige pris.

Det er bl.a.:

  • husets størrelse
  • valg af materialer
  • husets arkitektur/udformning
  • grundens beliggenhed og eventuelle krav til nybyggeri i kommunen
  • pris og tilslutningsafgift på grunden
  • opvarmning af huset
  • fundering

Og meget mere.

Hver enkel beslutning du tager i dit byggeprojekt, påvirker husets pris – helt fra valget af konstruktion til valget af bordplade i dit nye køkken.

Kort sagt: Prisen på dit drømmehus kan ikke fastlægges, før du har taget stilling til hvert enkelt element i byggeprocessen.

Når vi mødes til første samtale, så sporer vi os sammen ind på, hvilke behov og ønsker du har til dit drømmehus. Først når vi kender dine ønsker til huset og ved, hvor huset skal bygges, kan vi estimere en pris.

Eksempler på huspriser

Hvis du ønsker at se eksempler på, hvad et hus kan koste, så anbefaler vi, at du kigger på vores kampagnehuse.

Hos os finder du 3 forskellige kampagnehuse til overskuelige priser. Du finder også en liste over, hvad disse huse indeholder – altså hvilke elementer, der er indregnet i prisen.

Du kan bruge priserne fra kampagnehusene som inspiration til prisen på dit nye hus. Ønsker du flere kvadratmeter, andet inventar eller øvrige ændringer, så regner vi en ny pris til dig.

Se vores kampagnehuse her.

Seneste indlæg

Kategorier

Se kampagnetilbud