Fordele ved en overdækket terrasse

Hos Alterna Huse oplever vi, at mange kunder efterspørger en overdækket terrasse i forbindelse med planlægningen af deres drømmehus – og det er der flere gode grunde til.

Med en overdækket terrasse er du nemlig langt mere uafhængig af det til tider upålidelige danske sommervejr. En overdækket terrasse byder imidlertid også på praktiske fordele, så du kan få det bedste ud af haven i den varme, men også i den knap så varme årstid.

Et grønt afbræk fra hverdagen

Terrassen danner rammen om mange af hverdagens mest værdifulde hyggestunder. Placeringen i haven opfordrer ligefrem til afslapning, nærvær og et afbræk fra hverdagens stress og jag – det kunne være hyggelige grillaftener med familien, kølige cocktails med vennerne eller fordybelse i en god bog. Uanset hvad du vælger at foretage dig, så bidrager omgivelserne til at lade dig komme ned i gear og stresse helt af.

Overdækket terrasse - Alterna Huse

Få mere ud af din terrasse

Med en overdækket terrasse får du mere ud af din terrasse – måske i kombination med en terrassevarmer. En overdækket terrasse hjælper dig med at holde på varmen og yder skygge, når det er rigtig varmt. Overdækningen åbner kort sagt op for en helt anden anvendelighed af dine udendørsarealer og giver dig langt mere kvalitetstid udenfor året rundt.

Få en ekstra stue… bare i haven

Har du nogle skønne havemøbler, så er det bare med at få dem brugt. Skal du imidlertid til at finde hynder frem, går der hurtigt noget af charmen. I værste tilfælde ender du med slet ikke at få møblerne brugt. Med en overdækket terrasse kan du slænge dig i havemøblerne, når du har lyst.

Og hynderne? Dem lader du bare ligge, så de er klar til at blive brugt igen, når humøret er til det.

Vi får hus og overdækket terrasse til at gå op i en højere enhed

En overdækket terrasse er en praktisk, men også en æstetisk tilføjelse til dit hus. Ved at tilvælge en overdækket terrasse allerede i planlægningsfasen er du sikker på, at materialer og design er gennemtænkte og bidrager til det æstetiske helhedsudtryk. Hos Alterna Huse står vi klar til at hjælpe dig.

Plantegning til overdækket terrasse

Overdækket terrasse - Alterna Huse

BOOK MØDE

Seneste indlæg

Kategorier