Nyd den danske sommer med en overdækket terrasse

Den danske sommer byder på meget svingende vejr, hvor både høj sol og regn kan forekomme på samme dag. Når solen er på sit højeste, er der ikke noget bedre end at læne sig tilbage under de varme solstrøg. Men, hvad så, når regnen kommer på besøg? Skal man så pakke møblerne sammen og rykke indenfor?

Hos Alterna Huse er svaret enkelt – det skal man selvfølgelig ikke!

På grund af det svingende vejr er det perfekt at have en overdækket terrasse her i Danmark. En overdækket terrasse giver ly for solen, når den er for skarp samt forlænger aftenerne på terrassen, når duggen begynder at falde.

Med en overdækket terrasse er I ikke bundet af det danske vejrs humørsvingninger. Den giver mulighed for at nyde regnens rolige melodier eller solens velkomne varme i grønne og tørre omgivelser.

Få et ekstra rum i huset

Med en overdækkede terrasse vil I hurtigt opleve, at selve terrassen bliver et ekstra rum i huset, som I ikke vidste, I havde brug for.

Vi kender alle frustrationerne: solen skinner, så vi skynder os at finde havestolen og hynderne frem. Så kommer skyerne, og vi kan så småt mærke optakten til regn, så vi pakker vores elskede havestol væk igen.

Det bliver hurtigt en langtrukken proces, og i værste tilfælde orker vi ikke at finde stolen frem, så vi ender med slet ikke at bruge den.

Med en overdækket terrasse har I løst problemet. Nu er I ikke længere begrænset af regn eller sne. Uanset vejret, står jeres terrasse klar, så I kan slænge jer i havemøblerne. Nu har I et rum, hvor familien kan samles og slappe af.

Opnå større frihed med jeres terrasse

En overdækket terrasse åbner op for helt nye anvendelsesmuligheder af jeres udendørsarealer. Den danner rammen for mange af hverdagens vigtige stunder og motiverer til mere kvalitetstid udenfor.

På jeres overdækkede terrasse inviteres der til kolde øl med vennerne, grillaftener med familien eller alenetid med en bog eller en underholdende podcast i ørene. Vigtigst af alt står den altid klar til afslapning i rolige og hjemmevante omgivelser.

Kombinér jeres drømmehus med en overdækket terrasse uden at gå på kompromis

For mange kan idéen om en overdækket terrasse skabe æstetiske bekymringer. Men hos Alterna Huse, er vi bekendt med værdien, som en overdækket terrasse kan skabe. Vi har mange års erfaring med at undgå sådanne bekymringer ved at overveje materialer og design for terrassen allerede i planlægningsfasen. Det bidrager til at skabe et solidt og gennemtænkt udtryk.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer!

Plantegninger
Bestil katalog
Kontakt os

Seneste indlæg

Kategorier