Nybyggertrends i 2019: 5 tendenser du ikke må overse

Kender du de 5 tendenser inden for nybyggeri? Vi ser et mønster i de valg, vores kunder træffer. Og der er især 5 detaljer, der springer i øjnene…

Her er de 5 populære nybyggertrends:

1. Indretning

Enkelt og familievenligt. Sådan ønsker 80% af vores kunder. Køkken/alrummet fortsætter i 2019 med at være et centralt rum, hvor familien slapper af og hygger sig sammen. En voksenafdeling med en separat børneafdeling, hvor ungerne kan tumle og larme, fortsætter også med at have en høj prioritet i 2019.

2. Rummelighed med ”Højt til loftet”

At have et hus med højt til loftet, forbliver et hit blandt vores kunder. Årsagen hertil skyldes, at når der er højt til loftet, vil rummene helt naturligt virke større og mere rummelige.Akustik er vigtigt at indtænke, når der vælges materialer til jeres nye hus. Her er troldtektlofter et oplagt valg, eftersom de minimerer støjgener og giver en fantastisk akustik i huset.

3. Praktiske gulve

Der er mange overvejelser, der bør gøres, inden man vælger gulv. Hvilke krav har du til rengøring, vedligeholdelse og økonomi? 
Tendensen fortæller, at der i 2019 fortsat er fokus på, at vores hjem skal være lyst og let at holde rent. Det gælder naturligvis også for gulvene, derfor er laminat-/akustikgulve et godt og sikkert valg. Laminatgulve er slidstærke og holder i mange år. Der findes mange forskellige overfladestrukturer, der har til formål at give et naturligt udtryk ved laminat-/akustikgulvet.

4. Laminatbordplader i køkkenet

En laminatbordplade passer godt til det stilrene og minimalistiske look. Samtidig er den slidstærk og let at vedligeholde. Laminatbordpladen findes i mange skønne farver, designs og udformninger, og så vælter den tilmed ikke dit byggeprojekt. Laminatbordpladen kommer til at hitte igen i 2019.

Familien Søndergaard - Alterna Huse

5) Walk in

Et walk in klædeskab med god plads til sko og tøj er enhver kvindes drøm. Og det kan tydeligt ses i de huse, der er planlagt til at blive bygget i 2019. Med et Walk in har du overblik, plads til luksus og sikrer, at påklædningen bliver til en større fornøjelse.

Walk in - Alterna Huse

Så hvad skal du gøre lige nu?

Nu kender du tendenserne i 2019. Men du skal naturligvis designe dit hus og vælge tilhørende materialer ift. din smag. Tænk på, hvad du vil prioritere. 
Vores bedste tip er, at du besøger vores hjemmeside, Facebook eller Instagram profil, hvor vi deler billeder til inspiration. Følg os og få inspiration til netop det hus, du går og drømmer om.

Du kan også tage et kig på vores populære kampagnehuse. Her har vi taget en række valg for dig allerede, så dit byggeprojekt bliver så overskueligt, som muligt.

Ved du allerede nu, hvordan dit drømmehus skal se ud?


Kontakt os i dag, så bygger vi det gerne for dig.