9 nybyggertrends. Kender du dem?

Kender du de 9 tendenser inden for nybyggeri, der trender lige nu? Vi ser et mønster i de valg, vores kunder træffer. Og der er især 9 detaljer, der springer i øjnene…

Her er de 9 populære nybyggertrends:

1) Store vinduer

Enkelt og vedligeholdelsesfrit. Sådan er ønskerne hos 80% af vores kunder. Store vinduesflader giver et minimalistisk look og et smukt lysindfald i rummene. Samtidig er rengøringstjansen nemmere, når vinduespartierne er store.

Store vinduer - Alterna Huse

2) Multirum og køkken/alrum

Køkken/alrummet har udviklet sig til at være et multirum, hvor familien slapper af og hygger sig. Nogle familier vælger endda at lave et separat multirum til f.eks børn eller voksne.

Køkken/alrum og multirum - Alterna Huse

Multirum - Alterna Huse

3) Højt til loftet

At have et hus med højt til loftet, er et hit blandt vores kunder. Når der er højt til loftet, vil rummene helt naturligt virke større.

Højt til loftet - Alterna Huse

4) Adgang fra bryggers

I dag er bryggers blevet den nye entré til huset. Simpelthen fordi det er mere praktisk.

Bryggers - Alterna Huse

5) Troldtektlofter

Troldtektlofter minimerer støjgener og giver en fantastisk akustik i huset.

I dag er troldtektlofter populære i de lyse farver, fordi de passer til det moderne minimalistiske look.

Troldtektlofter - Alterna Huse

6) Lyse gulve

I dag er der meget fokus på, at vores hjem skal være lyst. Det gælder naturligvis også for gulvene. Gulve i lyse natur- og træmaterialer er populære i nybyggede huse.

Lyse gulve - Alterna Huse

7) Store (lyse) klinker

Store, lyse flader på badeværelset og i køkken/alrummet. Sådan ser klinkerne ud i 2018. Oftest vælger man klinker i 30×60 eller 60×60.

Klinker - Alterna Huse

8) Laminatbordplader i køkkenet

En tynd laminatbordplade passer godt til det stilrene og minimalistiske look. Samtidig er det let at vedligeholde en laminatbordplade. Derfor hitter den i anno 2018!

Laminatbordplader - Alterna Huse

9) Walk in

Et walk in klædeskab med god plads til sko og tøj er enhver kvindes drøm. Og det kan tydeligt ses i de huse, der p.t. er bygget i 2018.

Walk in - Alterna Huse

Så hvad skal du gøre lige nu?

Nu kender du til, hvad der trender i øjeblikket. Men du skal naturligvis indrette dit hus og vælge tilhørende materialer ift. din smag.

Tænk på, hvad du vil være glad for at bo i på den lange bane. Vores bedste tip er, at du besøger en masse udstillingshuse og ser billeder online.
På vores Instagram profil deler vi billeder af vores kunders hjem. Følg os og få inspiration til netop det hus, du går og drømmer om.

Ved du allerede, hvordan dit drømmehus skal se ud?
Kontakt os i dag, så bygger vi det for dig.

BOOK MØDE

Seneste indlæg

Kategorier