Maja og Nicolai følte sig velkomne i deres kommende hus

Maja og Nicolai - Alterna Huse

Maja og Nicolai Dencker bor i deres nybyggede hus i Sjølund sammen med børnene Oliver (3 år) og Melanie (7 år).

Maja og Nicolai Dencker flyttede sammen med børnene ind i deres nybyggede hus i Sjølund i sommerferien 2017. Det var første gang, at parret byggede hus. Fordi de var førstegangsbyggere, havde de intet at sammenligne med. Ikke andet end historier fra venner, familie, bekendte samt medierne.

Derfor var det vigtigt for Maja og Nicolai, at arbejdet blev gjort ordentligt.

– Det er jo her, mine børn skal vokse op. Det skal være lækkert. Det skal være noget, jeg kan glæde mig til at komme hjem til, fortæller Nicolai.

Nicolai er selv tidligere tømrer, og han har også arbejdet som sælger i køkkenbranchen. Derfor havde han en god forståelse for, hvad der er et godt håndværk.

– Alterna Huses håndværkere er dygtige og omhyggelige med deres arbejde. De har en sans for detaljerne. Jeg havde ikke regnet med, at de kunne skære troldtekt stramt til væggene. Linjerne følger hinanden i stuen og spisestuen, fortæller Nicolai, der ifølge ham selv, selv er perfektionistisk.

Ifølge Nicolai og Maja siger det meget om håndværkerne, hvordan byggepladsen ser ud – også efter fyraften. Til deres glæde fandt de hurtigt ud af, at der ikke var noget at komme efter ved Alterna Huses håndværkere:

– Hver gang vi kørte ud til huset, så det ordentligt ud. Byggeaffaldet lå pænt i stakke og materialene var pakket pænt sammen. Børnene kunne løbe rundt i det tomme hus – vi var aldrig bange for, at de kunne komme til skade, fortæller parret.

Familien Dencker besøgte deres kommende hus cirka en gang om ugen. Nogle gange var det om aftenen – og andre gange var det om dagen, mens håndværkerne var på job.

“Vi” har bygget hus

Parret blev opfordret af Alterna Huse til at besøge det kommende hus løbende. Det viste sig, at det var det helt rigtige at gøre. I dag føler parret, at de har været med til at bygge huset sammen med håndværkerne, fordi de var en del af oplevelsen.

– Nu siger vi, at ‘vi’ har bygget hus, selvom det teknisk set er Alterna Huses håndværkere, der har bygget vores hus. Fordi vi besøgte huset løbende, forstod vi processen meget bedre. Vi har set hvert eneste trin, der er sket i huset. Vi har jo været herude. Det var en oplevelse for os alle sammen, fortæller parret Dencker.

Familien medbragte også kage, slik og sodavand til håndværkerne for at gøre oplevelsen for alle parter endnu bedre.

– Håndværkerne var gode til at dele vores begejstring. Det er tydeligt, at de brænder for at gøre andre mennesker glade. Derfor turde vi også dele vores glæde og begejstring med dem, fordi det var helt okay.

Maja og Nicolai Dencker

Familien Dencker gjorde byggeriet til en oplevelse. De brugte nogle af deres fredage på at besøge huset, mens de hyggede med pizza og sodavand.

Seneste indlæg

Kategorier