Lad os realisere dine drømme

Velkommen til Alterna Huse

Når du skal investere dine sparepenge i et nyt hus samt finde rammerne til familien de næste mange år, er det vigtigt at finde et byggefirma, der kan leve op til dine forventninger. Der er mange spørgsmål, der skal besvares, ting som skal overvejes og beslutninger der skal tages.

I alterna huse har vi bygget huse i 40 år og for os handler det om at levere et godt stykke arbejde, som vore kunder bliver glade for. Vores firma er 100% familieejet, og vi ejere samt vores stab af medarbejdere har et stort personligt engagement, når vi skal rådgive dig samt bygge dit drømmehus.

Vi sætter en ære i at skabe tillid, levere god kvalitet og vise vores faglige dygtighed. Samtidig er vi et økonomisk solidt firma, som kan tilbyde dig at betale ved overtagelse af huset.

Et alterna hus har et flot finish og er samtidig en fremtidsinvestering – det er ikke bare et anonymt hus med fire vægge af mursten, men et hus med “sjæl og charme” – og så er det bygget af vores egne håndværkere samt vores faste team af professionelle samarbejdspartnere!

Vi håber, du kan finde inspiration i vores katalog og glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Gå videre til katalogets næste afsnit:
“Din sikkerhed ved at bygge med Alterna Huse”

DIN SIKKERHED MED ALTERNA HUSE

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev