Hvad skal I vælge – carport eller garage?

Nu er I kommet så langt – typehuset er valgt, materialerne til badeværelset er valgt og tusinde andre ting er der taget stilling til. Men er der ikke noget, I har glemt? Hvad med bilen? Skal den stå i garage eller i carport?

Det virker måske ikke som en stor beslutning, men tro det eller ej – beslutningen om bilens hjem kan være sværere, end I måske lige tror.

Et rum – så mange muligheder

En carport eller en garage kan bruges til mange andre ting end blot opbevaring af bilen. Formår I at bygge i en rimelig størrelse åbner det op for mange opbevaringsalternativer.

Er I ømme overfor jeres cykler, grillen eller måske havemøblerne, så kan en carport eller garage være uundværlig, da den også kan bidrage med ekstra opbevaringsplads.

En anden mulighed er at bygge carporten eller garagen sammen med et redskabsskur til opbevaring, eller måske et lille værksted til manden eller den håndværkerdygtige kvinde i huset.

Ja, mulighederne er mange – men hvordan skal I nu vælge, om I helst til have en garage eller en carport? Vi har samlet en liste til jer, så I nemmere kan tage stilling til jeres behov.

Carporten er fordelagtig, hvis I:

  1. Kun ønsker opbevaringsplads til bilen.
  2. Ønsker at minimere risikoen for afgasning eller fugt.
  3. Ønsker minimal vedligeholdelse.
  4. Ønsker en billigere løsning.

En carport er en effektiv måde at beskytte bilen på – men det er også dens primære formål. Er I mere interesseret i at få et sted, hvor der er plads til at rode med værktøj, opbevare sommermøblerne eller noget helt andet, så skal I overveje en garage.

Garagen er fordelagtig, hvis I:

  1. Ønsker at slippe for at skrabe is af bilen flere måneder om året.
  2. Har brug for et ekstra rum til at holde fest eller fødselsdage.
  3. Bruger meget tid på at nørde med biler og motorcykler.
  4. Ønsker at på- og aflæsse bilen i tørrere og varmere omgivelser.

Med en carport eller garage forlænges bilens levetid og kosmetiske udseende fremfor, at den er parkeret ved fortovet hver dag alle måneder på året. Derfor er beslutningen om en garage eller carport meget vigtig.

Er I interesseret i at høre mere?

Bestil katalog
Kontakt os
Se plantegninger

Seneste indlæg

Kategorier