Byg dit hus online
Gå til formularen

Tag det første skridt mod dit nye hjem

Når du drømmer om nyt hus, har du sikkert allerede været igennem alle detaljerne i tankerne. Måske endda mere end én gang.

Nu har du muligheden for at sætte de første handlinger på tankerne: Her kan du nemlig begynde på den første del af byggeplanen. Helt uforpligtende naturligvis. Vores dygtige håndværkerteam rykker ikke ud, før du er helt klar.

Fra tanker til skitse

I formularen nedenfor tager vi dig igennem en række af de vigtigste punkter, der skal på plads, for at der begynder at dannes en skitse af dit hus.

Når du trykker på indsend, lander skitsen her hos os, og vi kigger den grundigt igennem og ser på, hvordan vi kan realisere din drøm indenfor dit budget.

Fra skitse til møde

Når vi har kigget på dine ønsker og har en mere konkret ide til en skitse, inviterer vi dig til et møde.

Her kigger vi på, hvordan vi kan bygge dit nye hjem. Vi gennemgår ønsker og behov, forfiner skitsen sammen, og finder til sidst en pris på det samlede projekt.

Herefter skal du blot beslutte dig for, om det er os, der får glæden af at følge dig til dørs i dit nye hjem.

Kom godt i gang

I vores online byggeformular skal du alene sætte ord på dine ønsker.

Du har også mulighed for at uploade en ønsket plantegning, eller finde en du kan lide blandt vores mange plantegninger, som du kan se nederst på siden, under formularen. Har du allerede en grund eller du ved, hvor du vil bygge, kan du også uploade lokalplanen for området.

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins