GÅRDHAVEHUSE

Dejlige uderum og hygge i læ

Et gårdhavehus er bygget, så det danner et uderum mellem husets tre “længer”. Gårdhavehuset er perfekt til familien, der elsker at være udendørs, også selvom vejret ikke er 100% sommeragtigt. Gårdhaven er beskyttet på tre sider, således at huset skaber læ i uderummet. Er gårdhaven placeret mod syd, vil solen – også på de knap så solrige dage – skabe en lun krog, hvor der kan hygges udendørs.

Se mulighederne

Hvad har du brug for? Indret din lille “gårdhave” præcis som det passer til dine og din families ønsker og behov.

Skab en lukket gårdhave med et plankeværk eller høje planter, der skaber et helt privat uderum, hvor I kan tilbringe dagen uden at naboer eller forbipasserende kan se, hvad I laver.

Skab et uderum med tørvejr ved at lave en overdækning, der matcher husets farver. På denne måde får I et rum, der forbinder hus og have, og som I også kan benytte på dage med regnvejr. Der er næppe noget så hyggeligt, som at sidde med en kop kaffe og nyde lyden af regn på taget.

Et gårdhavehus rummer et hav af muligheder for individuelle muligheder i plantegningen, og passer godt til jer, der søger et unikt udtryk. Mange vælger at placere køkken-alrum centralt i huset, som et forbindelsesled mellem to “afdelinger” i huset, typisk en afdeling til børnene og en afdeling til stue og soveværelse.

Gårdhavens centrale placering mellem de to afdelinger giver mulighed for, at flere af husets rum får udgang til gårdhaven.

Det vigtigste er, at en plantegning af gårdhavehuset imødekommer lige præcis jeres behov. Hvis I har andre behov eller ønsker, der ikke er inkluderet i den originale plantegning af gårdhavehuset, sætter vi gerne vores tegnestue i gang med at designe jeres drømmehjem. Som standard har vi planløsninger fra 166 kvm.

Et gårdhavehus egner sig særlig godt til kvadratiske eller meget store grunde.

HØR MERE OM MULIGHEDERNE

PLANTEGNINGER

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins