FUNKISHUS

ET FUNKISHUS ER ENKELT, STILRENT OG LYST

Ønsker I et funktionelt og moderne hus med højt til loftet og masser af rummelighed til at dække jeres behov? Så kan den helt rette løsning være et funkishus.

Funkishuset er kendt for det enkle udtryk, de skarpe linjer, i facade såvel som indretning, der giver huset sin unikke karakter. Stilen stammer fra funktionalismen og kan spores tilbage til efterkrigstiden, hvor man brød med den æstetik, som dengang herskede. En af de ting, der brød med tidligere normer, var fokusset på lysindfald.

I stedet for at lade symmetrien bestemme, hvor vinduerne skulle placeres, placerede man dem der, hvor de lysmæssigt blev udnyttet mest optimalt. Lysindfaldet er da også en af de helt store egenskaber ved et funkishus, og en af de ting som tiltaler rigtig mange i dag.

Et funkishus er typisk med fladt eller ensidigt tag og uden udhæng. Indendørs er rammerne sat for store rum med højt til loftet, som ganske simpelt udstråler overskud og selvsikkerhed! Den gode lofthøjde afføder masser af rummelighed og giver mulighed for en spændende indretning.

Funkishuset i dag

Den dag i dag er et funkishus en populær løsning, hvilket højest sandsynligvis skyldes dets enkle stil, det gode lysindfald og de rene linjer. Det harmonerer rigtig godt med, hvad mange folk efterspørger ved et hus i dag, og det efterlever de krav, der er til minimalisme og moderne stil.

Således kan man sagtens sige, at et funkishus er det valg, der afspejler den nordiske stil aller bedst. Hvis jeres drømmehjem både skal være funktionelt og samtidigt besidde et moderne udtryk, er et funkishus det helt rette valg.

I kan finde masser af inspiration i plantegningerne, som I kan se under hver hustype eller hente som .pdf her.

HØR MERE OM MULIGHEDERNE

PLANTEGNINGER

funkishus sønderjylland

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev