De tre største fordele ved et længehus

I har besluttet jer for, at I skal bygge jeres drømmehus – men, hvordan vælger I, hvilken hustype det skal være? Skal huset være traditionelt? Skal det let kunne tilpasses byggegrunde? Og skal det være en simpel løsning, som ikke efterlader et hul i økonomien?

Hvis I kan nikke ”ja” til ovenstående spørgsmål, så er et længehus det helt rigtige valg for jer!

Den traditionelle løsning

Selvom den klassiske rektangulære form har fulgt os trofast gennem årtierne, så positionerer den sig stadigvæk som det foretrukne valg hos mange husbyggere. Med en logisk, rationel, og enkel konstruktion tiltaler den de fleste familier, som prioriterer kvalitet og funktionalitet uden, at det går ud over økonomien.

Derfor skal I overveje et længehus, som jeres næste hjem

Hos Alterna Huse ved vi, hvor svært det kan være at vælge rammerne for jeres fremtidige hjem. Derfor har vi samlet de tre største fordele ved et længehus til jer:

1. Simpel og økonomisk overkommelig

Husets få hjørner bidrager til en simpel og økonomisk løsning, som nemt kan tilpasses til byggegrunden. Med den enkelte konstruktion har I mulighed for at bygge jeres drømmehus uden at tømme pengepungen.

2. Optimal udnyttelse af boligarealet

Med den rektangulære konstruktion undgår I unødvendig spildplads. Har I brug for et kontor eller et gæsteværelse? Måske har I behov for små børneværelser og et stort køkken-alrum? Med et længehus har I rig mulighed for at indrette efter jeres behov.

3. Passer til enhver byggegrund

Grundet længehusets simple konstruktion og rektangulære form, egner hustypen sig til de fleste byggegrunde. Derudover giver længehusets form også mulighed for masser af haveareal.

Tilpasses til jeres ønsker og behov

Med et længehus har I rig mulighed for at indrette huset, så jeres ønsker og behov går op i en højere enhed. Her vil I ikke opleve, at kvadratmeterne føles overflødelige, da konstruktionen gør det muligt for jer at udnytte hver enkelt kvadratmeter til jeres fordel.

I kan se plantegninger for vores længehuse her!

Seneste indlæg

Kategorier