De 3 største fordele ved et vinkelhus

Det er ikke nemt, at vælge rammerne for families fremtidige hjem – det afhænger nemlig af de behov og ønsker, I har.

Hos Alterna Huse ved vi, at alle familier har forskellige krav til et hjem for at få deres hverdag til at køre rundt. Er I på udkig efter et hus, hvor der er plads til at sætte jeres personlige præg – både inde og ude? Så er vinkelhuset et oplagt valg for jer!

Hos Alterna Huse har vi samlet de tre største fordele ved et vinkelhus, så I nemmere kan danne jer et indtryk af typehusets kvaliteter og muligheder.

Nyt udstillingshus

Uendelige planløsninger

Med et vinkelhus er der ikke kun én planløsning – nej, der er mange planløsninger, og indretningsmulighederne er utallige. Vinkelhuset er den perfekte løsning til jer, hvis I ønsker at sætte et personligt præg på husets layout og indretning, så drømmeboligen udtrykker den rette sjæl og charme.

Inddrag terrassen til en åbent stemning

Sætter I pris på det danske vejr, og ønsker I at koordinere udendørs hygge med hverdagslivet, så muliggør vinkelhuset at lave en udgang til vinkel-terrassen fra både stue og køkken.

Det placerer terrassen som hjemmets naturlige midte med store lysindfald, åben atmosfære og luftig stemning. Som en bonus, fremmer kombinationen af store vinduespartier i både stue og køkken den sydlandske stemning, når den er bedst.

Til jer, der vil nyde sommeren på terrassen

Vinkelhuset er det perfekte valg for jer, hvis I prioriterer at nyde udendørs hygge under sommerens lune himmelstrøg med grill og alt, hvad der tilhører. Med et vinkelhus skal I ikke tage stilling til, om I helst vil have morgen- eller aftensol – huset kan nemlig vinkles, så I får begge dele.

For at opsummere:

  • I får en afskærmet terrasse med læ for vinden.
  • Huset kan vinkles, så I både får morgen- og aften sol.
  • Det indbyder til lækroge omkring huset.
  • Det kan tilpasses til stort set alle byggegrunde.

Er I interesseret i at høre mere? Vi sidder klar til at svare på jeres spørgsmål.

Plantegninger
Bestil katalog
Kontakt os

Seneste indlæg

Kategorier