Hvad er et typehus?

Overvejer du at bygge et nyt hus, og undersøger du de forskellige muligheder, så er du med sikkerhed snublet over begrebet typehus. Men hvad er et typehus egentlig, og hvordan adskiller det sig fra et klassisk arkitekttegnet hus? Svaret får du her på siden.  

Klassisk hus vs. nyt typehus

Definitionen på et typehus er kort sagt, et hus, der er baseret på en tegning, der benyttes mere end én gang – i modsætning til et specialtegnet hus med en unik tegning. Men selvom typehuset ikke er tegnet kun til dig, så bliver det bestemt ikke mindre lækkert eller af en ringere kvalitet af denne grund. Rent faktisk er der mange fordele ved et typehus, ud over prisen, der for de fleste nok er et ikke helt uvæsentligt salgsargument.  

Fordele ved et nyt typehus

Vælger du et typehus, ved du, hvad du får – og det skaber ro i sindet. Du har fra starten et tilforladeligt overblik over økonomien og kan ofte tage ud og besøge udstillingshuse og på denne måde danne dig et indtryk af, hvordan dit færdige hus kommer til at tage sig ud. En yderligere fordel er, at et typehus er et sikkert og gennemprøvet valg, idet de fleste modeller er bygget mange gange i forvejen og dermed er afprøvet og tidstestet.

Se plantegninger af typehuse her

Typehuse er i den grad oppe i tiden, og ofte vil det netop være et typehus, der giver dig mest hus for pengene. Og tror du, at alle typehuse er ens, så kan du roligt tro om. Der er nemlig masser af valgmuligheder og rig mulighed for at skabe dit personlige udtryk. Gå på opdagelse og se plantegninger til alle vores typehuse her.  

Ved du allerede nu, hvordan dit drømmehus skal se ud?


Kontakt os i dag, så bygger vi det gerne for dig.