Denne hustype giver dig mest hus for pengene

Drømmer du om at bygge et nyt hus, så er der mange spørgsmål at tage stilling til. Blandt de vigtigste er spørgsmålet, om du har råd eller ej. For et nyt hus koster som udgangspunkt omkring 2 millioner at få bygget ifølge eksperterne – eller det skulle man tro…

Det kan faktisk godt gøres betydeligt billigere.

Som med så mange ting her i livet handler det om at keep it simple… Og det kan du med fordel gøre med en hustype, der har bevist sit værd lige siden middelalderen – nemlig længehuset. Hos Alterna Huse bygger vi et nøglefærdig længehus til en meget fordelagtig pris – se vores kampagnehuse.

Alterna Huse længehus ALH161

Keep it simple – keep it economic

Længehuset er indbegrebet på simple living med en praktisk, økonomisk og effektiv arkitektur, der er simpel og samtidig æstetisk. Alt sniksnak, der medvirker til at gøre denne hustype dyrere end nødvendigt, er skåret fra. Hvad der er tilbage, er et simpelt og godt kvalitetshus bygget i solide materialer, som du vil kunne få glæde af i mange år.

Se plantegninger og lad dig inspirere

Hos Alterna Huse bygger vi længehuse i forskellige størrelser og med forskellig rumfordeling. Vores udvalg af gode plantegninger kan tilpasses til dine ønsker og giver dig plads til netop din livsstil, din familie og dine behov.

Du kan med fordel gå på opdagelse og lade dig inspirere af de mange muligheder lige her.

Ved du allerede nu, hvordan dit drømmehus skal se ud?


Kontakt os i dag, så bygger vi det gerne for dig.