PLANTEGNINGER

Fra tanke til papir – rammen for jeres drømmehus

Har I ikke allerede nu en idé om, hvordan jeres drømmehus skal se ud, så er det altid en god idé at starte med en plantegning. Inden den færdige plantegning for jeres hus kan færdiggøres, er det først og fremmest nødvendigt, at I gør jer nogle tanker om, hvordan dagligdagen skal fungere for hele familien.

Den ydre facade, drømmekøkkenet, trægulvet, loftmateriale og så videre skal selvfølgelig på plads og sidde lige i skabet, men i sidste ende er det planløsningen, der afgør, hvorvidt huset fungerer for jer som familie. Det handler om at medtænke jeres vaner og behov, således at en plantegning for huset understøtter dette. Med skitserne i hånden får I en god indikation af, hvordan jeres drømmehus kan komme til at se ud.

Når I er klar, kan I medbringe jeres ønskeliste eller håndskitse, så hjælper vores tegnestue jer med at komme i mål.

De kan være behjælpelige i processen fra idé til realitet og med at få tegnet lige netop den plantegning, der er den perfekte ramme for jer som familie.

De forskellige slags typehuse, som vi bygger, har hver især deres plantegninger tilknyttet. Hvor eksempelvis et H-Hus lægger op til én slags plantegning, lægger et længehus måske op til en anden. Selve processen med at konstruere og designe den perfekte plantegning til jeres hus, kan derfor også være nyttig i forhold til at bestemme, hvilket byggeri I skal gå med.

For nogle er den naturlige rækkefølge, at valget af hus kommer først og derefter følger plantegningen naturligt. Men for andre kan der være specifikke krav til indretningen eller til rumfordelingen, som gør, at plantegningen bliver den afgørende del, som bestemmer hvilket hus, der er det helt rigtige.

Vi bygger i Syddanmark
DOWNLOAD KATALOG
Tilmeld nyhedsbrev

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins